Martina Gavriely tajila sedm měsíců, že je v jiném stavu. Proč vlastně? "Loni v srpnu nám dítě umřelo, takže jsme se dost obávali, aby to nedopadlo stejně. Proto se u nás do 4. měsíce o dítěti vůbec nemluvilo. Oba jsme se báli, aby bylo vše v pořádku, proto ani nejbližší do pátého měsíce nevěděli, že čekáme dítě. Ani moje klientky to nepoznaly. Maskovala jsem to volným tričkem, normálně pracovala, a to pracuji i teď. Už jsme nechtěli procházet tím peklem co vloni. Bylo to dost psychicky náročné. Já si tím prošla už podruhé, takže jsem byla trochu obrněnější i vzhledem k tomu, že už dvě děti mám, ale Marcus to nesl špatně," svěřila se webu Knoflíkářky.cz nastávající maminka poté, co se její těhotenství provalilo.

I v devátém měsíci pak Martina dál pracovala a svým klientkám prodlužovala vlasy. "Vzhledem k tomu, že si nedávám žádnou pracovní pauzu kromě 14 dní po císaři, budu pracovat normálně i s miminkem," tvrdila Gavriely, která má kromě novorozeného miminka ještě další dvě děti - dceru Jessicu (17) a syna Antonia (13).

V noci na dnešek Gavrily na svém instagramovém profilu ukázala fotku Marcuse s miminkem a tím v podstatě oznámila, že porod má za sebou a že už asi proběhl před nějakým tím týdnem, protože fotka je z obchoďáku. Pod jejím příspěvkem ale několik lidí naznačuje, že by mohlo jít jen o vtip, protože bývalá moderátorka k fotce přidala jen srdíčko, ale nenapsala jediné slovo. „To je mimčo, nebo panenka?“ zní jeden z prvních příspěvků a některé další se nesou v podobném duchu. „Je to panenka!“ tvrdí další diskutující. A další všímavý fanoušek dokonce vysvětluje, proč to musí být panenka. „No nevím, není to panenka? Holé nožky, holé ručky,“ píše s postřehem, že dítě nemá na fotce ponožky.

Jinak se ale objevily pod fotkou spíš gratulace, a to i od známých osobností. Martině mezi prvními popřála třeba Iveta Lutovská Vítová nebo „protekční spratek“ a budoucí starosta Řeporyjí Pavel Novotný.