„S Luckou jsme jako manželé nefungovali už několik měsíců, vlastně už poslední dva roky,“ napsal na Facebooku ve svém dlouhém prohlášení Plekanec s tím, že se sice nechtěl k situaci vyjadřovat, ale musí uvést vše na pravou míru. Jenže z komentářů pod příspěvkem je více než jasné, že měl možná raději dál mlčet.

Zaplavila ho totiž ohromná vlna kritiky, zejména pak od dam, které sympatizují spíše s Lucií. „Opustit rodinu s malými dětmi je obyčejná lumpárna a sebehezčí slohová práce to nevybělí. Lucky otec by vám měl úplně obyčejně nafackovat, za nic jiného totiž lumpové jako vy nestojí,“ vzkazuje mu například jistá uživatelka. „Teď plivete na Lucku, je to proboha matka vašich kluků, neměl jste nic psát. Takhle si pouštět pusu na špacír, to jste teda hluboko klesnul. Když jste hrál hokej, tahali z vás holou větu,“ míní další žena.

Dokonce se objevily i takové názory, že prohlášení je jen promyšleným krokem a jeho autorem není Tomáš, ale například právník. „Zajímalo by mě, jestli to psal ‚náš Tomáš Plekanec‘ a nebo PR agentura, která spravuje tento profil… Každopádně čiší z toho lži na všechny strany,“ spekuluje jeden uživatel a další mu dává za pravdu. „Určitě to psal někdo jiný, je to velmi uhlazené na pana hokejku,“ rýpnul si do sportovce kdosi.

VIDEO: Vondráčková o krachu vztahu: Rychlost rozchodu byla zběsilá!

Video
Video se připravuje ...

Vondráčková o krachu vztahu: Rychlost rozchodu byla zběsilá! FTV Prima

Tomu rozhodně nepomohlo ani to, že přiznal začínající vztah s tenistkou Lucií Šafářovou (31). Jenže tím v podstatě jen přiživil domněnky veřejnosti o tom, že s ní svou manželku nějakou dobu podváděl. „Těžko tomu lze ovšem uvěřit, že zrovna po týdnu, co oznámíte rozchod, se začnete scházet s někým jiným na lusknutí prstů,“ shodují se mnozí.

„Nechovejte se jako dobytek a neskrývejte své podvádění se Šafářovou za selhání a lhaní Vaší manželky. Myslela jsem si, že jste jinačí frajer, na Vašem místě bych se styděla!“ rozčiluje se kdosi. Skoro to vypadá, že na Plekance zahájil útok celý obří fanklub jeho ženy Lucie. Tu totiž většina komentujících obhajuje a na jejím Facebooku je pak podpora ještě viditelnější a silnější.

„Lucko, držte se! Lucinko, držíme palečky, stojíme při vás!“ Takových vzkazů plných krásných slov a superlativů má Vondráčková na sociální síti tolik, že by si s nimi mohla i vytapetovat pokoj. Zřejmě tak uvěřili jejím slovům v rozhovoru pro Top Star, že ji manželovo rozhodnutí ohledně rozchodu zaskočilo.

Navíc zarputile trvá i na tom, že spolu ještě do začátku prázdnin žili ve společné domácnosti. „Pravda je taková, že jsme do letošního června žili jako rodina, se vším všudy,“ napsala mimo jiné na sociální síť. A její obdivovatelé (a zejména obdivovatelky) jí samozřejmě věří. Pro ně je očividně „úžasný člověk s krásnou duší“, kterému je potřeba pomoci, protože ji „zradil nejbližší člověk“.

Fotogalerie: Jak šel čas s Luckou Vondráčkovou a…
160 fotografií

Jen zlomek reakcí připouští, že pravda může být i někde uprostřed a chyba je na obou stranách. Pár lidí pak dokonce stojí na straně Plekance a jeho manželku a matku synů Matyáše (6) a Adama (3) mají za manipulátorku, která se snaží působit jako ublížená chudinka.

Vše o rozchodu Vondráčkové a Plekance čtěte ZDE>>

VIDEO: Rozchod Vondráčkové s Plekancem: Láska jim páchala bolest!

Video
Video se připravuje ...

Rozchod Vondráčkové s Plekancem: Láska jim páchala bolest! Tereza Kühnelová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
103 fotografií