Drahokoupil si Dominiku do klipu vybral, protože se z ní v průběhu posledních dvou let stala jedna z nejúspěšnějších českých youtuberek. Její příspěvky mají miliony zhlédnutí. „Byla jsem strašně překvapená, že mě Vojta oslovil a z výsledku mám velkou radost. Už jsem hrála i v seriálech, jako je Modrý kód nebo Ordinace v růžové zahradě, ale natáčet klip pro mě byla úplně nová a hlavně i dlouhá zkušenost,“ směje se Mína, která je za novou zkušenost ráda.

Video
Video se připravuje ...

Nejúspěšnější česká youtuberka Mína: Natáčí klip s Drahokoupilem! Petr Macek, Aleš Brunclík

Sama Mína se prý snaží lidem předávat pozitivní energii, sama totiž moc dobře ví, jak je to důležité. „Měla jsem před lety rakovinu krve, ale už je to dlouho za mnou. Hlavní je, že jsem zdravá. Tím, že jsem si už jako maličká uvědomovala, že o život můžu přijít, vážím si mnohem více všech maličkostí,“ prozradila na natáčení Vojtova videoklipu v Pragovce, kde producenti během natáčení nechali zapálit i opravdovou zeď.

Drahokoupil se už brzy představí v dalším ročníku show Tvoje tvář má známý hlas, chce ještě před startem soutěže vydat nový singl. Plánuje jím totiž ukončit jednu svou profesní etapu! „Je to závěr jednoho mého stylu a image. Pak dojde ke změně. Bude to velký, máte se na co těšit,“ slibuje romantický idol náctiletých dívek, jehož předchozí dva klipy (Chci se rvát a Anděl tvýho světa) s tím novým, nazvaným Zeď kolem nás, tvoří uzavřenou dějovou trilogii. Nováckou soutěž Vojta bere jako ideální moment pro změnu. „V Tváři rozhodně nechci vyfasovat žádný mladý holky, jako je Ariana Grande! Zkoušel jsem si chodit na podpatcích, ale neumím kroutit zadkem. Bude to masakr,“ směje se zpěvák, který ale tuší, že přesně tyto role vyfasuje.

Než začnou ale tréninky na soutěž, soustředí se hlavně na natáčení klipu. Jeho dosavadní písničky měly často tragický průběh – jeho přítelkyni přejelo auto, on se pokusil o sebevraždu… „Ale všechno má mít happy end, takže i moje písničková trilogie. Je to tom, že dva lidi žijí nějaký život, nejsou s ním spokojení, ale pak se najdou a zbourají tu zeď, která je obklopuje,“ popisuje Vojta klip, ve kterém s ním hraje právě Mína.

Video
Video se připravuje ...

Drahokoupil z Tváře: Pro nový klip se spojil s hvězdou sociálních sítí! Petr Macek, Aleš Brunclík

Proč se natáčelo právě v Pragovce? „Pragovka je moderní, dynamickou čtvrtí inspirovanou svým industriálním dědictvím, nabízející skvělé místo pro kulturní akce, výstavy, a hlavně pro mě je to neotřelé místo, kde se dá natočit klip, který je jedinečný,“ říká producent Honza Gajdoš, který s Vojtou spolupracoval už ve skupině New Element. Za poslední rok už Vojta vystupuje jen sólově. „V zásadě se hudebním spolupracím nebráníme, jen zvažujeme, jestli se případná nabídka hodí do námi připravované hudební dramaturgie a stylu,“ vysvětlil Gajdoš.

Fotogalerie
1 fotografie