„Mám dvě děti – šestiletého Matěje a téměř dvouletou Rozárii – a normálně fungující vztah. Jediné, co potřebuji ještě stihnout, je se nějak rozumně oženit," vysvětloval pro Aha! ještě loni v říjnu Marek, kterého primácký seriál zaměstnával natolik, že už nezbývalo dost času a energie na plánování velkého dne. 

Před nedávnem ale oznámil svůj odchod z Modrého kódu a díky tomu se zřejmě jeho pracovní tempo konečně zpomalilo a došlo i na vytouženou veselku. „Už jsem viděl nevěstu, takže už to proběhlo! Ano, je to pravda, konečně," potvrdil pro Top Star šťastný Němec. Ten držel radostnou událost pod pokličkou do poslední chvíle a nepochlubil se ani kolegům ze seriálu.

I když obřad skoro dva roky odkládal, obavy, že by ho partnerka nakonec odmítla, vůbec neměl. „Ona i trénovala to »ano« a dala to krásně!" radoval se sympatický herec, který toho o svatbě nechtěl zbytečně moc prozrazovat. Zřejmě se jí ale účastnily i dvě děti, které spolu dvojice má.

Od nich si ale novomanželé rádi trochu odpočinuli na líbánkách v Benátkách. Místo divokých oslav si ovšem prý raději užívali fakt, že mohou chodit nerušeně spát už v osm hodin večer.

VIDEO: Marek Němec v seriálu Modrý kód, který ho proslavil!

Video
Video se připravuje ...

Tenhle sexy doktor vás bude bavit v novém seriálu Modrý kód Adriana Krátká/BPŽ

Fotogalerie
32 fotografií