Jakmile David dostal peníze, tak se rozjela kola zábavy. Věčírky, ženy, nákupy aut a motorek, spousta kamarádů, co chtěla půjčit, a nesmyslné podnikání. Naštěstí se z toho Shrek celkem brzy dostal a vše nerozfofroval.

Něco se utratilo, něco jsem popůjčoval. Řekneme třeba něco kolem milionu korun. A jak to v Česku bývá, co se půjčí, už se nevrací. Musel bych ty lidi dát k soudu. Dodnes mám směnky na peníze, které asi jen tak neuvidím. Ale dost jsem si dal stranou, abych mohl dělat, co mě baví,“ netají se David Šín, který se našel v tom, co ho nejvíc baví - posilování.

Na první pohled je zřejmé, že v posilovně tráví spoustu času. Jeho tělo se změnilo v horu svalů bez jediného gramu tuku. Kromě tahání železa se maže speciálním olejem, který zvýrazňuje svaly. Naštěstí se v Brně, kde žije, našlo dost mužů, co chtějí vypadat jako on. A tak je David za peníze trénuje.

Fotogalerie
12 fotografií

 

„Něco se utratilo, něco jsem popůjčoval. Řekneme třeba něco kolem milionu korun. A jak to v Česku bývá, co se půjčí, už se nevrací. Musel bych ty lidi dát k soudu. Dodnes mám směnky na peníze, které asi jen tak neuvidím.

Zdroj: https://www.extra.cz/vyhral-miliony-v-big-brotherovi-shrek-david-sin-nemusi-pracovat-a-takhle-dnes-vypada