Na pomoc si dokonce vzala asistentku. Dva páry očí více vidí. Narozeninový večírek se konal v budově pražského Rudolfina, jen pár metrů od Dvořákovy koncertní síně. Hanka tedy zvolila černé společenské šaty, doplněné bílým bolerkem. „Musela jsem si k tomu vybrat i boty a kabelku, protože normálně nosím spíš tenisky,“ prozradila Krampolová. Nechtěla zkrátka Jirkovi dělat v majestátních prostorách ostudu.

Prohozené role

„Jiříčka mám moc ráda. Nevím, co bych si bez něj počala. Kvůli několika zraněním špatně chodím a bolí mě ruka,“ postěžovala si Hanka. A tak místo aby ona pečovala o manžela, kterému bude 11. července osmdesát, stará se on o svou o 23 let mladší ženu, která svých 57 slavila mimochodem právě včera, a ta paráda se tak dala brát jako dárek pro ni... „Hodnějšího muže bych nenašla,“ řekla Hanka a znělo to jako krásné vyznání k úctyhodným hercovým kulatinám.

Video
Video se připravuje ...

Krampolová na společné oslavě narozenin s manželem: Dárek jsem si koupila sama! Hana Hoschlová, Aleš Brunclík

Felix odpískal narozeniny kvůli Dádě?

Jedním z gratulantů na Krampolově oslavě měl být i Felix Slováček (75), ale na poslední chvíli zrušil svoji účast. „Třikrát měnil své rozhodnutí a nakonec se omluvil,“ dozvěděl se Blesk od pořadatelů. Včera přiletěl s přítelkyní Lucií Gelemovou (35) z dovolené na Krétě a netušil, že mezi pozvanými je i jeho manželka Dáda Patrasová (62). „Myslím, že se tady se mnou nechtěl potkat. Mně by vůbec nevadilo, kdyby tady zahrál,“ řekla Blesku Patrasová.

Video
Video se připravuje ...

Patrasová o Slováčkovi: Nebudu se řídit jeho milenkou! To je přes čáru! Hana Hoschlová, Aleš Brunclík

VIDEO: Krampol žehlí Slováčkův přešlap: Felixi, koukej, jak se máš chovat k Dádě!

Video
Video se připravuje ...

Krampol žehlí Slováčkův přešlap: Felixi, koukej, jak se máš chovat k Dádě! Hana Hoschlová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
28 fotografií