Známý módní návrhář kubánského původu Osmany Laffita se  podpisem smlouvy se společností AURES Holdings stal jednou z tváří značky zánovních vozů Mototechna. Laffita si převzal první ze dvou vozů, které bude užívat, a to Škoda Kodiaq. Společnost AURES Holdings takto rozšiřuje svůj komunikační koncept, ve kterém sází na známé české tváře. Značku AAA AUTO v současnosti reprezentují například herci Václava Vydra a Veronika Žilková nebo fotbalový útočník AS Řím Patrik Schick.

„Již nějaký čas využíváme známé osobnosti jako jeden z komunikačních nástrojů. Tento koncept se nám z dlouhodobého hlediska skutečně osvědčil. Velkým přínosem pro naši společnost bylo i zahájení spolupráce s první fotbalovou ligou, díky které jsme se přiblížili k fanouškům stále nejoblíbenějšího českého sportu, ale také jsme navázali nejedno významné obchodní partnerství. Z těchto důvodů jsme se rozhodli koncept známých tváří spojených s našimi značkami ještě rozšířit. Osmany je první z řady osobností, se kterými v krátkém čase uzavřeme partnerství," uvedla generální ředitelka AURES Holdings Karolína Topolová. „K Osmanymu mohu zatím jen nastínit, že se objeví například v našich videích na sociálních sítích, a to i ve spojení s dalšími osobnostmi, se kterými spolupracujeme,“ dodáva Topolová.

 „Mám rád automobily a díky spolupráci se značkou Mototechna si budu moci vyzkoušet různé typy automobilů, na což se těším snad úplně nejvíc. Navíc Mototechna je pro mě symbolem úspěchu a kdo by nechtěl být její součástí,“ komentuje s úsměvem Osmany Laffita, který si automobil Škoda Kodiaq přijel převzít z rukou generální ředitelky mezinárodní sítě autocenter Karolíny Topolové přímo na pražskou pobočku.

Znovuobnovená značka Mototechna nabízí 1 200 zánovních automobilů dvaceti značek a padesáti modelů s parametry nových vozů a cenou až od 40% nižší než v případě nového auta. Specializuje se na prodej zánovních automobilů, vloni v tomto segmentu na našem trhu zaznamenala zvýšení poptávky o 9,7 procenta. Celkem se pod hlavičkou Mototechny prodalo téměř 7 500 zánovních vozů za rok 2017 a již na 40 000 aut od roku 2012.