Hrůzné vzpomínky z dětství mu připomněla premiéra filmu Pepa, pro který Noid skládal hudbu. „Já jsem byl úplně stejný jako Pepa. Do dvanácti let jsem byl outsider, dost šikanovaný. Zažil jsem ponižování a to přešlo dokonce v pravidelné mlácení na ulici, až jsem musel chodit domů jinými cestičkami, než jsem byl zvyklý. Ta banda si na mě vždycky počkala a zmlátila mě a jeden čas to řešila i policie,“ přiznal Bárta v kině, kam ho doprovodila jeho přítelkyně Eliška Grabcová.

Když trochu povyrostl, naštval se a začal se věnovat bojovým sportům, aby už nikdo neměl důvod ho zesměšňovat. Alespoň se tak mohl postavit agresorům, které potkal v pozdějším věku. „Spoustu z nich jsem potkal a i v pozdějším věku byli nepříjemní a snažili se šikanovat někoho jiného, tak jsem jim to vrátil ještě za ty ostatní kolikrát,“ přiznal Vašek.

I dodnes se raději straní společnosti, ve které se necítí dobře. To ale neplatilo v kinosále, kde se promítal film Pepa. Tam se setkal s kolegy a kamarády. Film si nenechala ujít ani těhotná Kristýna LeichtováAnnou Stropnickou, která ve filmu hraje. Společnost bavil hlavní hrdina Michal Suchánek, dorazila také Alice Bendová s dcerou, Kristýna Kociánová nebo moderátor Jan Rosák s manželkou.

VIDEO: Noid Bárta se podruhé rozvádí: S Gábinkou už je to definitivní!

Video
Video se připravuje ...

Noid Bárta se podruhé rozvádí: S Gábinkou už je to definitivní! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
17 fotografií