Tomáš musel být hospitalizován kvůli plánované operaci, při níž mu odstranili část železa, které měl v těle téměř tři roky. Vyoperovali mu dlahy z předloktí a z pravé nohy.

Moderátorovi už ostatně železo v poslední době překáželo a působilo mu velkou bolest. „Kov se totiž dostává až ke kotníku a při chůzi proto kotník cítím při každém došlapu,“ popsal pro Super.cz své obtíže s tím, že doufá, že po zákroku se vše zlepší.

Vše proběhlo hladce, a tak mohl být Hauptvogel již druhý den propuštěn do domácího léčení. „Poté co mi ve FN Královské Vinohrady vyndali železářství, srůstám doma. Měl jsem se tam báječně, ale doma je doma!" svěřil se na Facebooku a ukázal, jak odpočívá na gauči.

Na snímku vypadá spokojeně, ale velmi unaveně. O tom, že mu ještě není moc do zpěvu, promluvil i s kolegy z Primy. „Cítím se jako po náročné operaci. Noha i ruka poměrně dost bolí, takže noha podložená polštáři a ruka neustále směřuje ke stropu, abych odkrvil. Leduju, co to jde," vysvětloval v TopStaru Tomáš, kterému má manželka Monika v červnu porodit prvního potomka.

I když má bolesti, pauzu od práce si dopřát nechce. Za moderátorský pult by se tak podle svých slov měl vrátit již ve čtvrtek večer! Rozhodně se tak nešetří jako v dubnu 2015, kdy za jízdy vylétl z motorky poté, co mu na křižovatce nedal přednost osobní vůz. Ve špitále tehdy Hauptvogel strávil celé dva týdny, podstoupil hned několik operací a v televizi za něj museli hledat dočasný záskok.

VIDEO: Moderátor Tomáš Hauptvogel v pořadu Markéta dráždí celebrity: Promluvil o následcích děsivé nehody na motorce

Video
Video se připravuje ...

Moderátor Tomáš Hauptvogel: Po děsivé nehodě na motorce má tělo plné kovu! Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
52 fotografií