I když Lucie Zedníčková a Jakub Zedníček nebyli pokrevní příbuzní, jako malí si spolu vyhráli. „Jezdili jsme jako děti k babičce a dědovi Zedníčkům do Zlína a jezdila tam i Pavlova sestra, takže jsem vyrůstala s Jakubovou starší sestrou a malého Kubíčka jsem vozila v kočárku,“ zavzpomínala Zedníčková na své šťastné dětství.

Jenže v roce 2001 její matka Taťána Staudacherová (71) manžela Pavla Zedníčka opustila kvůli lásce k jinému muži a Lucie se tehdy postavila na stranu své matky. Vztah mezi dcerou a nevlastním otcem rázně ochladl a dokonce se vyostřil ve válku. Od té doby se nestýkají, herec o Lucii nechce nic vědět, ona ho připravila o nevlastní vnoučata Mikuláše (20) a Amélii (13).

Jejich napnuté vztahy neobměkčila ani Jakubova smrt. „Od Kubovy smrti jsme se neviděli. Myslím, že v tomhle nejsme taková ta klasická rodina, co by stála při sobě. Myslím, že každý si ty věci nějak přechroustáme sami v sobě. Bohužel, v té naší rodině jsou hodně silné individuality,“ přiznala Blesku herečka na slavnostním 1000. dílu seriálu Ordinace v růžové zahradě 2, kde hraje právničku.

„Mně osobně je to líto, jaké máme vztahy, ale takový je život. Já jsem nějaké kroky udělala. Nejsem šprajcnutá, ale beru to, že ten život jde tak, jak jde. Třeba se to někdy změní, třeba ne. Já jsem šťastná, že jsme všichni zdraví, i duševně a jestli se budeme stýkat, nebo ne, to ukáže čas. Hlavu si s tím ale nelámu,“ dodala Lucie, která nebyla ani na Jakubově pohřbu. Jako s jediným z rodiny Zedníčkových se ale stýkala i přes spory s tátou.

VIDEO: Zemřel synovec Pavla Zedníčka, moderátor Jakub (†27)! Byl obětí první nehody roku 2018!

Video
Video se připravuje ...

Zemřel synovec Pavla Zedníčka, moderátor Jakub (†27)! Byl obětí první nehody roku 2018! Tereza Kühnelová

Fotogalerie
22 fotografií