„No, tak jsem taky na dovolený a mám prstýnek, no! Se prostě nepoučím, fakt," napsala Berenika k fotce s krásným šperkem na ruce na instagramový účet blogu Sedmilhářky, který píše spolu s kamarádkou a švagrovou, herečkou Marikou Šoposkou (28).

Právě na představitelku Bibi v seriálu Ordinace v růžové zahradě se následně též obrátila s dotazem: „Mám mít něco půjčenýho, Mari. Víš to jo?!" Z toho by tak někdo mohl klidně usuzovat, že se herečka z Modrého kódu chystá vdát. To by si ale dost pospíšila, když teprve nedávno vyrukovala ven s tím, že se s ní teprve rok a půl po svatbě rozešel manžel Pavel Čechák (42), bývalý muž Táni Vilhelmové (39).

Kohoutová ale nenechala dlouho své příznivce tápat a prozradila, s kým by teď nejraději vstoupila do svazku manželského. „Prý je teď častý, že si lidi berou sami sebe. Haha. Tak jo, tak jsem začala aspoň prstýnkem. Dál uvidíme," žertovala.

Podobně ale na sociální síti provokovala již dříve. Klidně totiž zveřejnila fotku, na níž je v posteli s polonahým mužem, kterému není zcela vidět do obličeje. Vzhledem k jeho podobě s Čechákem řadu fanoušků nachytala, jelikož ti usuzovali, že se jedná o něj. Ovšem poté, co brunetka přiznala krach manželství, ukázalo se, že se jedná o tanečníka z Tváře Lukáše Nechvátala.

VIDEO: Berenika Kohoutová: Jsem teď sexy mrcha!

Video
Video se připravuje ...

Berenika Kohoutová: Jsem teď sexy mrcha Adam Balažovič

 

Fotogalerie
53 fotografií