Mastné a nerozčesané vlasy svázané do nevzhledného drdůlku, nenalíčený a rozespalý obličej s ještě ospalým výrazem. Otřesně zmačkaná světlá neforemná bunda a šedá sukně také zmačkaná, jako by ji někdo právě vytáhl »krávě z huby«.

Pod ní holé nohy v teniskách, v ruce igelitový pytlík. To není novodobá verze pohádky o Chytré horákyni, která byla ustrojená-neustrojená, obutá-neobutá a učesaná-neučesaná. V takovém stavu totiž Ewa Farna vyrazila vyvenčit svého psího mazlíčka.

Ten jí zjevně nedopřál ranní dospávání a místo odpočinku ji donutil vyjít ven. Asi doufala, že ji po ránu nikdo nepotká a pokud ano, tak ho možná ani nenapadne, že neupravená pejskařka je známá zpěvačka polské národnosti. Jenže bohužel pro ni si ji někdo před domovními dveřmi přece jen všiml a rovnou ji i vyfotil.

Teď si možná mladá žena vyčítá, že přece jen úpravě svého vzhledu nevěnovala alespoň trochu času. Nebo spíš, že s hafanem neposlala raději manžela Martina Chobota (28). Koneckonců fenku rasy šeltie si před třemi lety pořídili spolu.

VIDEO: Tak šel čas s Ewou Farnou: Z puberťačky vdanou paní

Video
Video se připravuje ...

Tak šel čas s Ewou Farnou: Z puberťačky vdanou paní Profimedia

Fotogalerie
50 fotografií