Neutichající hádky začaly ve chvíli, kdy Vlaďka Erbová zjistila, že kdosi zadal její telefonní číslo na internetové stránky eskortní služby. Z tohoto činu, který oznámila na policii ČR, obvinila právě Kristelovou a Řepku. Od té doby mezi nimi vznikla slovní přestřelka.

Naposledy se Kristelová obula do Erbové s tím, že bývalého fotbalistu obtěžuje nočními zprávami.

Vlaďka je pro mě profesionální plačka. Vlaďka nás může obviňovat z čehokoliv, my čekáme, kdy z Tomáše bude pedofil. Vlaďka nedávno v noci Tomášovi psala zprávy, že by se k němu v podstatě ráda vrátila a že vzpomíná na starý časy… Ze strany Vlaďky zažíváme neustálé tlaky a stresy,“ uvedla pro Blesk.cz moderátorka.

To nenechalo Erbovou chladnou a hned přispěchala s vysvětlením. „Paní Kristelová trpí falešnou představou o tom, že bych si přála opět utvořit vztah s mým bývalým manželem. Tato představa je pravděpodobně jen v její hlavě, čemuž by i odpovídalo její pubertální chování typu vydávání se za třetí osobu, resp. potenciální sokyni. Ráda bych zdůraznila, že jsem ve spokojeném vztahu a návrat k bývalému manželovi opravdu neplánuji. Pro úplnost uvádím, že jsem bývalého manžela jednou ve večerních hodinách informovala o zdravotním stavu našeho syna, a to 14. 10. 2017 ve 22:36 hod., a tel. číslo zmiňované paní nevlastním. Dotyčná matka samoživitelka by si měla uvědomit, že těmito lžemi se i nadále dopouští útoku na mou osobu, který nebudu tolerovat,“ řekla Expres.cz modelka, jejíž současný partner je hokejista Michal Gulaši, se kterým žije v Brně.

Řepka nad všemi obviněními své bývalé manželky jen kroutí hlavou a stejně jako ona i on celou věc předal právníkům. Teď se uvidí, zda Kristelová s Řepkou budou ve slovní „kopané“ dál pokračovat.  

VIDEO - Tomáš Řepka: Dcera mě seznámila s novým přítelem, bát se mě nemusí!

Video
Video se připravuje ...

Tomáš Řepka: Dcera mě seznámila s novým přítelem, bát se mě nemusí! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

VIDEO - Vlaďka Erbová o rozvodu s Řepkou a o vztahu s novým milencem!

Video
Video se připravuje ...

Vlaďka Erbová o rozvodu s Řepkou a o vztahu s novým milencem! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
44 fotografií