Na sociálních sítích Gabriel Jiráčkové alias Lolo Ta Belly si asi nějakou dobu od jejích zvětšených ňader neodpočineme. A že se je na co koukat. I když měla mladičká Gabriel svoje prsa velikosti čtyři, stejně šla na zvětšení. A rozhodně nekončí. Postupem času jí ňadra porostou dál.

💖💖💖 Tento nádherný odvážný topík zakoupíte ve @fashion_style_italy_mode !!! Žádné další doplňky nejsou třeba, topík je šperkem sám o sobě! 👑 Pak už vše podtrhnete krásnými @royallashescz a výsledek bude unikátní! 🎀 #pinklife #royallashes #bimbobarbie #limahair #kinkypinky #pinkhair #biglips #fakelips #sexy #bratz #lolotabella #pink #czechbarbie #silicone #croptop #siliconelover #biggerisbetter #singer #sexytop #diamant #barbie #sexydoll #longhair #megatits #bimbo #fashionstyleitalymode #style #sexyoutfit #sexywoman #provocative Hair: http://www.vlasove-studio-praha.cz/ 🔝💖 Lashes: https://www.facebook.com/Royal-Lashes-CZ-212903135841893/ 🔝💖 Outfit: http://www.fashionstyles.sk 🔝💖

Příspěvek sdílený Lolo ta Bella Official (@lolotabella),Říj 25, 2017 v 4:54 PDT

„Za jeden až dva roky plánuji jít znovu. Chci ještě o něco zvětšit a navíc po dvou letech mi mé současné poprsí povadne,“ svěřila se jen pár dní po zářijovém zákroku Blesk.cz Gabriel.

VIDEO: Barbie Jiráčková promluvila o operaci ňader.

Video
Video se připravuje ...

Česká Barbie Jiráčková: Plastikou ňader to nekončí! Plánuje tři další! Veronika Ničmanová, Jan Jedlička

Uvidíme, co si křehká blondýnka, která se momentálně pyšní růžovou hřívou, nechá upravit dál. V plánu má operaci zubů, nosu, zadečku nebo také vyjmutí žeber, aby zvýraznila vosí pas.

VIDEO: Barbie Jiráčková promluvila o operaci ňader.

Video
Video se připravuje ...

Česká Barbie Gabriel Jiráčková (17): Nechala si zvětšit prsa na osmičky! Veronika Ničmanová, Jan Jedlička

Fotogalerie
60 fotografií