Modelka se nedávno na sociální síti pochlubila krátkým videem, na němž sedí na křesle v tetovacím salonu a na levé ruce jí přitom vzniká rozsáhlý obrázek. Ze záběrů je patrné, že výsledkem bude podobizna, ale není už vidět čí. „To jsem já, nechávám si tak zvěčnit svůj portrét. Akorát se jedná o fotku, kde vylézám z bazénu a mám mokré vlasy," prozradila pro Blesk.cz Mesarošová s tím, že si nepřála, aby bylo na první pohled patrné, že je to právě ona.

#new #tattoo #loveit #tattoogirl #lifestyle #dominikamesarosova #model #playmate #etapa #zivota #believeinyourself #popici #sexy

Příspěvek sdílený Dominika Mesarošová (@dominikamesarosova),Říj 24, 2017 v 8:30 PDT

Tetování na paži, kterému se říká také rukáv, přitom ještě není dokončené a ještě nějakou dobu nebude. „V podstatě na rameni je můj portrét, kde do budoucna budou také andělská křídla, z nichž bude můj portrét dominantně vystupovat. Dole na předloktí bude ještě černá silueta mého těla,“ vysvětluje svou představu blondýnka, která se může pyšnit silikonovými pětkami.

Video
Video se připravuje ...

Sexbomba Mesarošová zase bez chlapa! Rozchod s podnikatelem! Thomas Kruchina, Petr Soukup

Její podobizna by prý měla symbolizovat její úspěchy na poli modelingu. „Ve své podstatě jsem tím tělem tady něco dokázala v showbyznysu. Takže jsem si tam nechala zvěčnit svůj portrét,“ vylíčila milovnice malůvek na kůži. Tetování považuje za sexy, a tak jich má po těle povícero.

Pravou ruku jí zdobí anglický nápis Belief Love Patience (česky víra, láska a trpělivost). „Na zádech mám modlitbu, kterou jsem si vymyslela před pěti lety,“ doplňuje playmate a také uvedla, že výhledově sní ještě o jednom motivu, který by měl doplnit rukáv na levé paži. „Ještě si tam zanechávám místo do budoucna na portrét jednoho svého dítěte,“ odtajnila. Zatím ještě žádné potomky nemá, ale na založení rodiny už pomýšlí.

„Bude to mít příběh. Já jsem se nad tím docela dost do hloubky zamýšlela a nebylo to nic rozvážného, bylo to plánované. Myslím si, že to má smysl,“ prozradila o tetování Mesarošová, pro niž je důležité, aby obrázky nebyly jen prvoplánové, ale měly pro ni nějaký zvláštní význam. „Je to celé dost o mně. Co jiného bych tam taky měla mít, než něco, co vyznačuje mě,“ dodává playmate, která v minulosti prožila milostnou aférku s někdejším šéfem Miss ČR Janem Moťovským.

VIDEO:  Dominika Mesarošová promluvila o své vášni pro tetování! Chce se nechat celá potetovat?

Video
Video se připravuje ...

Dominika Mesarošová se chce nechat celá potetovat! Přeskočilo jí? Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
80 fotografií