Na křest tradičního kalendáře pro pamětníky, který mají na starosti Aleš Cibulka (40) s partnerem Michalem Jagelkou (40), se celebrity dostavily v hojném počtu. Například zpěvačka Marcela Březinová (56), psychiatr Jan Cimický (69), herečka Pavlína Filipovská (76) či herečka a malířka Iva Hüttnerová (68). Dorazil také vysmátý Vlastimil Harapes.

Ten se s úsměvem od ucha k uchu nechal vyfotit po boku rozložitého Tomáše Magnuska (33), později i s Cibulkou a Jagelkou a herečkou Jiřinou Bohdalovou (86). Posléze se posadil vedle někdejší hlasatelky Marie Tomsové (65) a dal se s ní do řeči.

Na pohled působil, jako by neměl na světě snad žádnou starost. Ačkoliv ale obvykle působí jako elegán, tentokráte tento dojem poněkud kazilo věčné pocení a rudý obličej. Navíc se zdálo, že bývalý baleťák v poslední době nabral pár kilo navíc. Shodou okolností na stejné akci byla i známá dietoložka Kateřina Cajthamlová (55), která lidem radí hubnout.

Zda si k ní došel pro radu, ale nevíme. Co je rovněž zvláštní, Harapes se vždy snažil udržet si formu. Co se asi změnilo? Začíná mít s postavou problémy kvůli pokročilejšímu věku, nebo se na něm spíše podepsaly nějaké nedávné starosti?

Je možné, že stres zažíval i v souvislosti s úmrtím Květy Fialové. S ní se znal přes čtyřicet let, a tak ho její odchod jistě nějakým způsobem zasáhl, i když s ní měl v posledních letech dost napjaté vztahy. Nemohl jí totiž odpustit, že o něm v televizi řekla, že je „dost teplej“.

Harapes se tehdy ohradil, že gay rozhodně není. S herečkou pak odmítal mluvit a odmítal veškeré její snahy o usmíření. „Má ale štěstí, že není mužskej, protože ty řeči, co ona má, to už by ji někdo zmlátil, že by se nepoznala,“ zuřil před lety.

VIDEO: Zesnulá Květa Fialová (†88): Před smrtí zneuctila Harapese, on před ní utekl

Video
Video se připravuje ...

Zesnulá Květa Fialová (†88): Před smrtí zneuctila Harapese, on před ní utekl. David Turek, Petr Soukup

Když se zdravotní stav představitelky Tornádo Lou před třemi lety zhoršil a ona musela být umístěna v Alzheimercentru, zdálo se, že jí Vlastimil přece jen odpustil. „Přál bych Květě, ať se zase uzdraví a vrátí se na jeviště. Ona byla vždy krásná a bylo by nádherné ji přivítat opět mezi námi. Nemohl jsem tenkrát tušit, že je to možná naposledy, a opravdu k ní žádnou zášť nechovám a moc rád ji opět uvidím v plné síle a zdravou,“ vzkázal tehdy.

Fotogalerie: Zemřela legendární herečka Květa Fialová …
61 fotografií

I přesto se však po její smrti odmítl jakkoliv vyjadřovat. „O ní se bavit nebudu!“ odsekl nakvašeně. A dokonce ani na její poslední rozloučení, které se konalo ve čtvrtek 5. října, nedorazil. 

VIDEO: Pohřeb Květy Fialové (†88): Výbuchy smíchu nad bílou rakví!

Video
Video se připravuje ...

CELÝ ZÁZNAM: Pohřeb Květy Fialové (†88): Výbuchy smíchu nad bílou rakví! Lukáš Červený

 

 

Fotogalerie
46 fotografií