Herec Jan Tříska a prezident Václav Havel byli vždy blízcí kamarádi. Dokonce si navzájem svědčili na svatbě. A pro bývalou první dámu Dagmar Havlovou Jan Tříska mnoho znamenal. „Já vůbec nejsem schopná zformulovat myšlenky. Byl to blízký přítel. Vůbec jsem kvůli tomu nemohla řídit do divadla dneska,“ uvedla herečka zdrceně pro TOP STAR.

Fotogalerie: Pohřeb Jana Třísky (†80): Zemřel po pádu…
272 fotografií

Video
Video se připravuje ...

Jan Tříska a jeho 60 let v českém filmu Youtube

„Byl to perfekcionalista, to jsem na něm měla ráda. Je to strašné. Vždy dbal na to, aby byl ve formě. Boží cesty jsou nevyzpytatelné,“ zamyslela se Havlová nad filozofií Jana Tříska s tím, že to byl nejlepší kamarád jejího zesnulého manžela Václava Havla.

Dokonce se vyjádřila také k názorům, že si herec sáhl na život a do Vltavy skočil. „Zpočátku to tak vypadalo, ale je to vyvráceno odborníky, takže nebudu spekulovat,“ dodala Havlová, která se byla dokonce v pondělí podívat na místo, kde herce oživovali po vytažení z Vltavy.

Video
Video se připravuje ...

DRSNÉ VIDEO: Bezvládný Jan Tříska (†80) ve Vltavě, marný pokus o záchranu TV NOVA

Na místo podle webu Expres.cz vyrazila se svojí fenkou Grace a v doprovodu další ženy. Nakonec si však všimla, že ji kolemjdoucí zaregistrovali a schovala se do blízkého hotelu, ze kterého se pak nechala odvést přistaveným vozem.

Vše o smrti Jana Třísky čtěte na Blesk.cz ZDE >>>

Fotogalerie
66 fotografií