A moderátor Jan Musil v tom podle něj prsty rozhodně nemá. „Jsme soukromá televizní skupina, kde platí, že o všech věcech od programu až po výběr nebo nasazení moderátorů rozhoduje generální ředitel,“ řekl Jaromír Soukup s tím, že o vyhazovu Aleše Cibulky a Michala Jagelky rozhodl on.

Pořady této moderátorské dvojice, mezi něž patří Můžu dál?, Roztoč to, Aféry a Život na houpačce, se nesetkaly s takovou diváckou podporou, která by je udržela v aktuální programové nabídce stanice, jež kontinuálně zvyšuje svůj podíl na trhu. U všech formátů vlastní tvorby je pro nás klíčová sledovanost, která je téměř jediným kritériem pro nasazení pořadů do vysílání. Hledat za jakýmkoli naším krokem něco jiného je bezpředmětné,“ řekl ředitel a stojí si tvrdě za svým.

Podle Cibulky a Jagelky ale za jejich padákem stála promyšlená akce. „Od začátku letošního léta začala ze strany stávajícího programového vedení nejprve plíživá a nenápadná, o to však promyšlenější, zákeřnější a pro nás nepochopitelná kampaň proti nám oběma, která vyústila v naši definitivní likvidaci,“ zaznělo v prohlášení, které vydali, a více se k této věci nebudou vyjadřovat.

Aleš Cibulka prohledává domácnosti slavných! Co ho nejvíc překvapilo?

Video
Video se připravuje ...

Aleš Cibulka prohledává domácnosti slavných! Co ho nejvíc překvapilo? Petr Soukup, David Turek

 

Fotogalerie
9 fotografií