Stačil jí pouhý jeden pohled a hned věděla, jaké šaty budou nevěstě Tereze z Moravy slušet. „Přišli ke mně do butiku jako úplně prostá, v módě nezkušená rodina a požádali mě o svatební šaty. Nakreslila jsem jim, jaké šaty by nevěstě typově slušely. Je totiž taková holka krev a mlíko, tak jsem zvolila střih, který jí perfektně sedne a celkově ji zeštíhlí,“ řekla Blesk.cz autorka šatů Blanka Matragi.

Ta nakonec oblékla celou rodinu. Jen mamince ušila dvoje šaty. Ale nevěstina róba byl hotový skvost v její dílně. „Je úžasné, že nevěsta nechala tvorbu zcela na mně, pak jsem si s nimi mohla hrát. Jsou z ručně šité krajky s tylovou sukní, která je doaranžována další krajkou a květinami. Vypadala v nich úžasně a celá svatba byla prostě nádherná,“ rozplývala se Matragi, která šaty šila pouhý měsíc.

Nevěsta si v nich připadala jako princezna a takový skvost hodlá dál předávat ve svém rodě. „Když si je oblékla na sebe, prohlásila, že je po svatbě uloží do truhly a bude to jejich rodinný dědičný poklad,“ prozradila nám Matragi.

Mé vysněné šaty, božské dílo do poslední nitky, nejhezčí den v životě. Velká poklona a dík patří Blance Matragi,“ děkovala jí na tisíckrát nevěsta. Nebyla to však jediná slova díků na adresu návrhářky. Blanka Matragi totiž přivezla novomanželům osobní svatební dar. Tím byl porcelánový servis dle vlastního návrhu. 

Kromě návrhářky byl na velkolepou a tolik utajovanou svatbu na slovenském zámku pozván také rodinný přítel Michal David. Ten pro novomanžele živě zazpíval Nesnáším loučení.

VIDEO: Upřímná zpověď Blanky Matragi: Proč jsem nikdy neměla děti? Chybělo mi srdce!

Video
Video se připravuje ...

Upřímná zpověď Blanky Matragi: Proč jsem nikdy neměla děti? Chybělo mi srdce! Thomas Kruchina, Petr Soukup

Fotogalerie
30 fotografií