„Některý selfiny vyžadujou velkou obratnost,“ vysvětloval na sociální síti moderátor u fotky, na níž je až po krk ve vodě. „Šlapeš nohama. Mokrá ruka nahoře fotí. Foukne vítr, plachetnice je pryč,“ popsal heslovitě patálii, která se mu během focení snímku přihodila. Nakonec mu tak prý zbytek posádky musel hodit kruh.

Nic se mu sice nestalo, ale přece jen by měl Hejda zvážit, zda mu takový risk vůbec stojí za to. Ještě štěstí, že se s manželkou plavili jen u nás na Lipně a ne někde na moři. Tam by se pokus o dobrou fotku mohl proměnit i v boj o život.

Paradoxně se Míra předtím na jiném snímku stylizoval do role záchranáře z Pobřežní hlídky. „Tuším, že tenhle víkend zachráním minimálně celej svět,“ kasal se a předstíral, že někomu hází záchranný kruh. Přitom byl pak ale sám rád, že se ho může chytit.

Zato jeho žena se kvůli fotkám ani zdaleka tak nenamáhala. Stačilo, aby se rozložila na palubě a nechala si své krásné tělo šimrat slunečními paprsky. Rázem měla u snímku na Instagramu čtyři tisíce „lajků“, zatímco podvodní selfie jejího muže získalo jen něco přes tisícovku.

Plavbu, kterou naplánoval Hejda jako překvapení pro Zorku, si ale náležitě užili oba dva. „Plachetnice je fakt velký zážitek. Papíry na některé nepotřebujete a cena je levnější než kdejaké ubytko na Lipně,“ rozplýval se na sociální síti moderátor. „Fakt pecka! Obavám se, že se jdu přihlásit na kurz vůdce malého plavidla,“ dodal nadšeně.

VIDEO: Zorka Hejdová prozradila, kdy je umaštěná, flekatá a lidé ji nepoznávají

Video
Video se připravuje ...

Zorka Hejdová nám prozradila, kdy je umaštěná, flekatá a lidé ji nepoznávají. Ladislav Novák/BPŽ

Fotogalerie
38 fotografií