Patrasová, která za milencem Vitem (48) odjela poprvé už v červenci, o svých prázdninových zážitcích pravidelně informuje na sociálních sítích. Většina příspěvků vyzařovala velmi pozitivní atmosféru, herečka se fotila v plavkách, objímala se s italským hoteliérem a hýřila úsměvy.

Posléze ji mohly lehce rozladit ošklivé nadávky v komentářích, na které nakonec museli zareagovat i její nejbližší a hnusné útoky odrazit. Daleko víc ale asi představitelku princezny Xenie mrzelo, že se kvůli několika nasmlouvaným vystoupením musela na čas vrátit zpět do Česka.

Dlouho se ve vlasti ale nezdržela a spěchala znovu do Vitova hotelu v Sorrentu. Posléze se k ní navíc připojila i její rodina. Zatímco hudebník Felix Slováček si užíval s mladou výtvarnicí Lucií Gelemovou (34) v Maroku, část rodiny přijela na jih Itálie za mámou.

Felix Slováček ml. (33) sice nakonec musel kvůli práci zůstat v tuzemsku, ale k moři poslal alespoň partnerku Michaelu Zemánkovou (36) s maminkou a synka Rafaela Slavomíra, který 16. srpna oslavil první narozeniny. „Jsem hrozná teta. Malej vyrostl tak hrozně rychle a já s ním za ten jeho první rok byla tak málo,“ litovala na Instagramu Anička Slováčková (22), která měla na dovolené konečně trochu času si se synovcem pohrát.

„Nic se neboj, teta to napraví… dokud jí nebudeš mít plný zuby,“ slibovala. Ovšem času ani teď nebude mít zrovna na rozdávání. K muzikálům, kde hraje, jí teď přibyl ještě Iago, navíc se objeví i v seriálu Ordinace v růžové zahradě 2.

Také Dáda si užívala svou roli babičky. „Můj miláček Fíček neboli Rafael,“ rozplývala se u fotky, na níž je s malým Rafaelem a jeho maminkou u bazénu. „Je to nejhodnější dítě na světě! Miluju ho,“ nechala se dokonce slyšet Patrasová.

Patrně nejvíce si to v Itálii užila Zemánková, jelikož mohla syna svěřit do péče babiček a užívat si klidu. S tchyní má zřejmě dobré vztahy, jelikož k jejích společnému snímku přidala krásný komentář. „A naše první skvělá, a doufám, že né poslední, dovolená v úžasné Kalábrii,“ napsala muzikálová zpěvačka a naznačila tak, že by si dovolenou ráda znovu zopakovala.

VIDEO: Felix mi pije krev, nechala se slyšet Dáda před odjezdem do Itálie.

Video
Video se připravuje ...

Patrasová: Pojedu za Italem, má tam dole 18! Felix mi už pije krev! Petr Soukup,David Turek, Markéta Reinischová

Fotogalerie
52 fotografií