Pizingerová vyrazila na dovolenou do Španělska s celou rodinou. Společnost jí tak dělá nejen manžel Josef (29), ale i syn Jakub (12), kterého má se zesnulým skladatelem Karlem Svobodou (†68). I když Venduliny chlapy nepojí žádné pokrevní pouto, očividně mezi nimi panují velmi dobré vztahy.

Dokonce si spolu občas notují tak, že se tomu sama prezidentka Nadačního fondu Kapka naděje nestačí divit. Zatímco ona se při prohlídce Madridu rozplývala nad zdejšími historickými stavbami, jejímu muži i Jakubovi učarovalo daleko víc něco jiného.

Na náměstí Puerta del Sol vešli do obchodu s telefony a hned si nejnovější techniku prohlíželi. Vendula nad tím jen pobaveně kroutila hlavou, jejich společné zaujetí vyfotila a ke snímku, který zveřejnila na sociální síti, připsala: „Pro Kubu s Josefem nejlepší památka v Madridu.“

VIDEO: Vendula Pizingerová o manželovi: Nedávno byl ještě dítě!

Video
Video se připravuje ...

Vendula Pizingerová o manželovi: Nedávno byl ještě dítě! A měla jsem i ošklivé muže! David Turek, Petr Soukup

Na Instagramu se pak Pizingerová pyšně pochlubila i tím, že se její rodina rozhodně během dovolené jen neválí na pláži, ale naopak aktivně sportuje. Ona i její manžel, s nímž si řekla ANO před dvěma lety, se totiž na pláži ve španělské Asturii učili surfovat. „Vypadá to hezky! Ale hůř se to dělá,“ okomentovala svou snahu na vlnách Vendula. 

 

 

Fotogalerie
39 fotografií