Nikol Moravcová nechtěla být po rozchodu dlouho sama, a tak se rozhodla zkusit štěstí na internetové seznamce. A ono to vyšlo. „Ze začátku nikdo nevěřil, že jsem to skutečně já a že to není falešný profil. Netrvalo dlouho a poznala jsem kluka, se kterým jsem už měsíc a půl a je to dobrý,“ svěřila se.

Nyní ho svým fanouškům poprvé ukázala na sociální síti. Víte, že svýho kluka nikdy na sociální sítě nedávám, ale dneska udělám výjimku. Sdílím s váma většinu svýho života a on je už 100 dní jeho nedílnou součástí. Respektuju i jeho soukromí, takže tohle bude asi jedna z mála důkazů naší lásky online,“ napsala na svůj Instagram.

Nikol Moravcová se svým přítelem
Autor: Instagram.com

Na fotce jim to velmi sluší a vypadá to, že konečně našla toho pravého. „Nikol, jste tak úžasný a krásný pár. Přeju minimálně další miliony dnů plných lásky,“ vzkázal jí jeden z fanoušků. Tak snad jim to dlouho vydrží.

VIDEO: Nikol Moravcová: Partnera jsem si našla na internetové seznamce!

Video
Video se připravuje ...

Nikol Moravcová: Partnera jsem si našla na internetové seznamce! Thomas Kruchina, Lukáš Červený, hudba: hudebnibanka.cz / Paul Joseph Smith - Hot Summer

Fotogalerie
20 fotografií