„Snáším to těžko. Já kolem sebe chci mít mediální klid. O to hůř, když se takové věci týkají Jakuba a jeho života,“ řekla Dana Batulková v rozhovoru na Frekvenci 1. „Já jednou chci vidět to dítě šťastné,“ povzdechla si.

K údajné Agátině nevěře se tedy nevyjadřovala ani ona a ani její syn Jakub, který si nebyl jistý, jestli mu jeho manželka nenasadila parohy, a který vyhrožoval i rozvodem. „Na nic nereaguji, vyhýbám se všemu, protože mi přijde nedůstojné, aby si dvě ženy našeho věku vyřizovaly věci přes média. A teď nechci nikoho urazit, ale ani světský by se k sobě takovým způsobem nechovali,“ narazila zřejmě Batulková na tchyni svého syna Veroniku Žilkovou. Ta totiž celou kauzu komentovala. „Tahle kauza mě udělala velice nešťastnou,“ dodala.

„Jediné pozitivní na tom je, že se Agáta zbaví tchyně, která nectí listovní tajemství, nabourává se jí do Facebooku a informace předává médiím. Doufám, že si najde lepší tchyni, manžela si musí vybrat sama,“ řekla tehdy Žilková na adresu Dany Batulkové.

Agáta Prachařová byla před časem obviněná z toho, že svého manžela Jakuba Prachaře podvedla s fotografem Dereckem Hardem a že mu dokonce slibovala, že odejde od svojí rodiny. Do toho všeho však otěhotněla a mnoho energie ji stálo obhajování toho, že pod srdcem nosí Kubovo dítě.

Fotogalerie
26 fotografií