„Snažím se co nejvíc užít si dětí, být s nimi ve dne v noci. Netajím se tím, že mám kluky i v posteli, spíme pohromadě,“ prozradila Blesku matka 11měsíčního Bertíka a 5letého Adama.

Manželských radovánek v posteli si tak rocker zřejmě moc neužije. „Nejdůležitější je, aby děti cítily mateřskou náruč,“ tvrdí Jovanka. Jako dvojnásobná máma prý zvládá už všechno lépe.

„Je to větší klid, protože už jsem věděla, co bude a nebude. Ale je to i větší rychlost. Ty dny hrozně utíkají. Prostě jsem taková ta správná vykojená matka,“ dodala Vojtkova manželka na akci pro maminky S kočárkem Prahou.

...a jak to mají další známé mámy?

Máma: Klára Medková (33)

Děti: Radek (8), David (6)

Aby měli její synové co nejvíce aktivit a času na ně, vzdala se manželka fotbalisty Radka Kováče (37) kariéry modelky. Kluky vozí do školy, na kroužky, do toho dělá manželovi účetnictví. „V podstatě jsem pořád za řidiče,“ přiznala se smíchem.

Klára Medková s Radkem a Davidem
Autor: Karel Kopáč, Herminapress.cz

Máma: MíšaMaurerová (37)

Děti: Pepík a Magdalenka (oba 8)

Názor dětí je pro herečku svatý. „Už mají oblíbená a neoblíbená trička, a hlavně neoblíbené materiály. Zatím mám pořád páky, jak jim vysvětlit, že můj názor je lepší. Ale diskutujeme o tom, i když vím, že jsou věci, o kterých diskutovat nesmím, protože bych se dostala do pasti,“ svěřila máma dvojčat.

Míša Maurerová s Pepíkem a Magdalenkou
Autor: Karel Kopáč, Herminapress.cz

Máma: Kateřina Kristelová (37)

Dcera: Claudie (6)

Moderátorka je sice zamilovaná do fotbalisty Tomáše Řepky (43), ale nejvíc místa v srdci zaujímá stále její dcera, kterou má s hokejistou Martinem Tůmou (31). „Třeba spolu jednou budeme bydlet, že budeme chtít. Ale malá má nějak zorientovanej život a pro mě byla vždycky prioritou ona. Takže bude chodit do školky tam, kde začala, a pak uvidíme, co se stane,“ přiznala.

Kateřina Kristelová s Claudií
Autor: Karel Kopáč, Herminapress.cz

Těhotná Vojtková těsně před porodem: Chci Pepu na sále! A další dítě už neplánujeme!

Video
Video se připravuje ...

Těhotná Vojtková těsně před porodem: Chci Pepu na sále! A další dítě už neplánujeme! Blesk TV

Fotogalerie
26 fotografií