Poté, co měla Erbová svého exmanžela vykázat z domu na základě vlastnictví její společnosti Černošická obchodní a realitní, s.r.o., ve které je ona jednatelkou, Řepka vyslal do světa fotky sebe z vily.

„Tak jsem doma. V Turecku bylo skvěle, ale doma je doma. Už opět v každodenním řešení běžných povinností a užívání si zahrady. A opravdu mě nikdo nevystěhoval a ani nevystěhuje,“ napsal Tomáš k snímku zveřejněnému na sociální síti, na kterém sedí v proutěném zahradním křesle na terase a telefonuje. A na přímý dotaz Blesk.cz, zda skutečně ve vile bydlí, odpověděl, že ano.

„Už mám dost všeho, co se tady okolo baráku děje. Vše řeší můj právní zástupce a brzy provedeme zásadní kroky,“ řekl Blesk.cz Řepka. Jestli si někdo myslí, že nás tímhle s Kateřinou rozdělí, je na omylu. Jsem s Kačkou šťastný a spokojený jak nikdy. Miluji ji a udělám vše proto, abych o ni nepřišel,“ dodal Tomáš.

Ale Erbová tvrdí, že v domě od 12. dubna nebydlí. „Nebydlí tam. A na další věci ohledně majetku mé firmy se ptejte mé právničky, sdělila Blesk.cz modelka, která momentálně žije s hokejistou Michalem Gulašim a dětmi v Brně.

Video
Video se připravuje ...

Kateřina Kristelová: K Řepkovi se nenastěhuju! Začneme spolu v novém! A co svatba? Markéta Reinischová, Petr Soukup

Fotogalerie
28 fotografií