Režisér Petr Jákl natočil podle Kajínkova osudu film Kajínek. Snímek měl premiéru v roce 2010 a Jiří si díky tomu vydělal hodně peněz. „Jde o stovky tisíc, pravděpodobně i miliony. Nevím to z hlavy, ale vím, že nejde o desítky tisíc. Víc ale nemůžu prozradit. Vím, že pravidelně dostává peníze nejen z prodeje filmu, ale i z DVD a dalších aktivit,“ cituje Jáklova slova Expres.cz.

Film se proslavil zejména erotickou scénou toho, jak se Kajínek podle tvůrců drsně miloval se svou přítelkyní po svém útěku z Mírova v roce 2000. Ve filmu si Kajínka zahrál ruský herec Konstantin Lavroněnko, jeho milenku sexbomba Alice Bendová. Podívejte se na video!

Video
Video se připravuje ...

Kajínek bude volný! Ve filmu si užíval drsný sex s Bendovou! archiv

Režisér se domnívá, že Kajínek po propuštění střet s realitou zvládne dobře. „Alespoň během příprav na natáčení filmu na mě působil velmi vyrovnaně. Myslím si, že mu svoboda chybí, ale bude s ní umět žít,“ svěřil se.

Video
Video se připravuje ...

Osvobozený Jiří Kajínek? Nikdy se nevzdám! Co řekl o filmu a vztahu s advokátkou? Blesk.cz

Jákl prozradil, co bude Kajínek na svobodě dělat. „Bavili jsme se o tom a myslím si, že říkal, že by ho bavilo být v showbyznysu. Tenkrát to tak měl. On se v podstatě stal celebritou. Byl v médiích tolikrát, že se stal veřejně známou osobou a každý na něj má nějaký názor. Je to logický krok. Dokážu si představit, že bude přednášet o svých zkušenostech z vězení. Ve světě je to běžná práce a lidi to budou hltat. Hned po svém propuštění si podle mě ale půjde někam dát kachnu,“ tvrdí režisér.

„Rád bych s ním zašel na pivo. Dosud jsem se s ním viděl jenom přes mříže a bude zajímavé ho vidět na svobodě,“ dodal.

VIDEO: Zeman dá Kajínkovi milost. Co vše řekl o dvojnásobném vrahovi?

Video
Video se připravuje ...

Zeman dá Kajínkovi milost. Co vše řekl o dvojnásobném vrahovi? Blesk TV

Fotogalerie
22 fotografií