Anna K. to v životě nemá jednoduché. Nejdříve bojovala se zákeřnou rakovinou prsu, pak se zase dlouho zotavovala z těžkého pádu, který se jí stal doma na schodech a kvůli kterému musela hned do nemocnice.

Zpěvačka si toho už prožila hodně, a když může někomu pomoct, neváhá ani chvíli a jedná. Naposledy to dokázala v okamžiku, kdy fence, kterou přejelo auto, ihned zavolala pomoc. „Naštěstí jsme byli u toho a podařilo se nám ji zachránit. Docela jsem se modlila, aby spíš bylo po ní, než aby se trápila a měla nějaké těžké zranění. Bohužel jejího psího kamaráda auto na místě zabilo,“ svěřila se na sociální síti.

Fenka byla převezena do nemocnice a díky pohotové reakci zpěvačky a pomoci lékařů se jí podařilo přežít. „Jsem strašně šťastná, že to zvíře, které leželo v krvi na silnici, že to dopadlo tak dobře, že nemělo žádnou zlomeninu.“

Fenka, o kterou se nikdo nepřihlásil, dostala jméno Anička, a dokonce se jí i podařilo najít nového majitele. „Anička jde do dobrých rukou, našla nový domov,“ dodala zpěvačka.

„Anička má nový domov u mých prarodičů. Jsou moc šťastní a nepochybuji o tom, že ona bude taky. Já bohužel u příjezdu Aničky nemohla být, ale po telefonátu s mojí mamkou o tom, jak to vše proběhlo, jsem to neskutečně obrečela štěstím,“ řekla vnučka prarodičů, u kterých fenka je.

„Teď se ale u ní objevily nějaké zdravotní komplikace, špatně se jí dýchá, tak byla na klinice a zjišťuje se co a jak,“ dodala pro Blesk.cz. Fence držíme palce, aby se co nejdříve uzdravila.

Podívejte se na video, jak se dařilo zpěvačce po zlomenině nohy.

Video
Video se připravuje ...

Anna K.: Po sto letech mezi lidmi, s alergií a nohou po úrazu! Petr Soukup, Markéta Reinischová

Fotogalerie
23 fotografií