Prvním je Václav Vorlíček (86), její osudový režisér. Poprvé se setkali krátce před tím díky natáčení Tří oříšků pro Popelku. „Rovnou ke mně natáhl ruku a řekl: Já jsem Vašek! Trošku jsem zavrávorala. Usmál se a povídá: My si tady všichni tykáme. Film se může podařit jen tehdy, když si lidi rozumí a tykají si...“ popisuje představitelka Popelky i vodnické dcerky Jany Vodičkové.

 „S Vaškem se dobře pracovalo. Oba jsme byli rošťáci a vždycky jsem se skvěle bavila,“ vzpomíná herečka v dnešní době, kdy vychází kniha Jak utopit Dr. Mráčka aneb Konec vodníků v Čechách. Autorem námětu k filmu je Petr Markov (71), který vydal i stejnojmenný román.

VIDEO: Václav Vorlíček promluvil o vztazích s Libuškou Šafránkovou

Video
Video se připravuje ...

Vorlíček o Popelce Šafránkové: Občas se vídáme! Konec nenávisti? Tereza Kühnelová, Jan Jedlička

Druhým mužem, který na Šafránkovou udělal dojem, byl pak její herecký partner Jaromír Hanzlík (69). „Obdivovala jsem ho. Byla to taková normální, příjemná, trošku štiplavá komunikace mezi dvěma mladými lidmi. Působil na mě velmi přirozeně, přitom on byl v té době už Pan herec. Viděla jsem všechna jeho představení na Vinohradech, kam mě pořád zval,“ říká pro Blesk tv MAGAZÍN.

Herečka však zásadně popírá, že by mezi oběma hlavními představiteli proběhlo něco více. „Nechodili jsme spolu. Ani na to kafe! Já jsem v té době kávu ani nepila. Ale líbil se mi...“ přiznala s ruměncem na líci.

VŠE O LIBUŠI ŠAFRÁNKOVÉ ČTĚTE ZDE>>

Exkluzivní vzpomínky Šafránkové a Hanzlíka už zítra v Blesk tv MAGAZÍNU!

A navíc:

Jágr + Kopřivová, Langmajer + Gondíková

Dyk + Vilhelmová, Gregorová + Koptík...

VYDRŽÍ SPOLU?

Slavným věští budoucnost kartářka Dagmar Kludská!

Blesk TV Magazín
Autor: archiv Blesku

Fotogalerie
74 fotografií