Při dotazu na atmosféru u Žilkové doma, kam se prý Agáta na čas uchýlila, herečka stav manželství své dcery komentovat nechtěla. „Nevím, co se děje mezi Agátou a Jakubem, a ani po tom raději nepátrám. Prožívají teď období velkých emocí, kdy láska a nenávist mají k sobě velmi blízko,“ říká Žilková.

Agáta, která je na rizikovém těhotenství, u matky strávila jednu noc a pak se vrátila do domu, který mají s Jakubem Prachařem nedaleko. V tu dobu ji prý utěšoval i manžel Žilkové Martin Stropnický. „I přes svoje totální pracovní vytížení našel čas a Agátu i s Kryšpínem se snažil u nás doma uklidnit. Kdo naši rodinu zajímá, je ten nový člověk,“ dodává Žilková, která zjevně novým člověk myslela dítě, které Agáta nosí pod srdcem.

Prachařová navštívila i svého porodníka a její kroky vedly i k psychologovi. Její stávající manžel Jakub většinu času tráví na natáčení. Právě on se měl přitom minulý týden rozhodnout, že podá žádost o rozvod, Agáta se snaží manželství zachránit. Jádrem sporu jsou vzájemné nevěry a dítě, která Agáta čeká, Prachař si totiž není jistý, že je jeho…

Ještě loni bylo manželství Agáty a Jakuba v pořádku:

Video
Video se připravuje ...

Agáta Prachařová v limuzíně Blesku: Rozpitvala manželství s Jakubem! Blesk TV

Fotogalerie
64 fotografií