Seznámení Ondřeje Novotného a Renaty Langmannové rozhodně nebylo jako z romantického filmu. „Kdy jsem si Renaty všiml, vím úplné přesně. Když mi nějaká namyšlená holka na festivalu v Karlových Varech chtěla zabrat místo v baru. Ohradil jsem se, načež řekla: „Jo, vy jste ten řidič, co mě dnes vozil po Varech.“ Odpověděl jsem, že v žádném případě, a ptám se, kdo je ona. ‚No miss.‘ Vůbec jsem nevěděl,“ zavzpomínal pro Magazín MF Dnes moderátor Robinsonova ostrova.

Renata však namítla, že v Praze nikoho neznala a mnoho lidí ji oslovovalo, takže v nich měla zmatek. Ondřeje po jejich seznámení dva roky tahala za nos, ale nakonec na jeho vábení zabrala a jejich vztah před rokem a půl skončil svatbou.

Renata Langmannová vyhrála titul České Miss v roce 2006. „Do té doby jsem žila obyčejný život na Moravě a ten den všechno změnil. Byl to splněný sen, ale pak přišlo období, kdy jsem i narazila. Chtěla jsem dělat seriózní modeling a nálepka miss mi párkrát zavřela dveře,“ vysvětlila Langmannová s tím, že jí na modelingu vadí jeho prohnanost a kamarádíčkování.

Ondřej se v poslední době nejvíc proslavil moderováním pořadu Robinsonův ostrov, kvůli kterému musel na dva měsíce odjet natáčet na Filipíny. „Když byl se štábem na Filipínách, věděla jsem, že se o sebe postará. Ale časem jsem začala mít strach o jeho psychické zdraví. Asi po měsíci mi poslal fotku z natáčení a k ní napsal: „Dneska jsme sloučili kmeny, ale prosím tě, hlavně to nikomu neříkej!“ Tam mi došlo, že už žije úplně mimo realitu,“ řekla modelka.

Fotogalerie
24 fotografií

Video
Video se připravuje ...

Misska Renata Langmannová se stahuje do ústraní. Miminko? Markéta Reinischova, Petr Soukup