Každého by vítězství potěšilo, ale pro Martu bylo to poslední třetí velmi nepříjemné. „Bylo mi trapně, že jsem vyhrála. Nemyslím si, že jsem byla nejlepší. Navíc se mi Meet Loaf a ta písnička vůbec nelíbí, takže jsem do toho nedala všechno. Kolikrát jsem si říkala, že tahle hvězda mi jde super a nakonec dostala nízké známky. A naopak,“ svěřila se Blesk.cz Jandová.

Zpěvačka má od začátku svého favorita a pevně věří, že právě on by měl vyhrát. „Pro mě je obrovský talent Honza Cina. Od začátku jde do každého vystoupení naplno. Vždy si o té postavě všechno zjistí, aby to bylo co nejpřesnější. Nechápu, že ještě nikdy nevyhrál, ale třeba ho to čeká teď v posledním kole. Moc bych si přála, aby právě Honza vyhrál,“ doufá Marta, která si nenechala ujít otevření unikátního baru na probíhajícím Czech Design Weeku v Kafkově domě.

Kromě ní dorazila modelka Veronika Kašáková, produkční Ester Geislerová nebo muzikantka Terezie Kovalová.

„Naše babička, když byla ještě naživu, nám jako dětem dělala drink a říkala tomu elixír mládí nebo superelixír, a právě mi ho připomněl Schweppes Coffee & Tonic, který se tu podává jako welcome drink,“ vzpomíná Ester.

Fotogalerie
16 fotografií