Přímý zdroj z Maričina týmu přitom tvrdil, že Gombitová Gottovi nabídla, aby si na galavečeru v karlínském divadle zazpívali 26. listopadu duet, který má už dlouho v šuplíku.

„Když ho zatím nenazpívali na desku, nabídla mu, že by ho mohli představit na Slavíku. Karel to ale zamítl,“ tvrdil zdroj. „Není to v žádném případě pravda, opakuji, že jsem s nikým o vystoupení s Marikou Gombitovou na letošním vyhlášení cen Český slavík nejednal. Před zhruba dvěma a půl lety jsme se o společném duetu sice bavili, ale od té doby už na téma duet nepadla nikdy řeč, natož že by se jednalo o duet pro vystoupení na Slavících,“ uvedl Karel Gott.

„Já jsem organizátorovi Slavíka panu Těšínskému už před několika týdny řekl, že se pro letošní ročník necítím v přímém přenosu zpívat. Nemohl jsem tedy logicky s nikým o možném vystoupení ani jednat,“ sdělil Gott. „Ano, je to tak, s Karlem Gottem jsme vedli jednání a víme, že nechtěl vystupovat, pouze se bavíme o jeho účasti v publiku,“ prohlásil šéf pořádající agentury Musica Bohemica Jaroslav Těšínský.

Vše o Marice Gombitové naleznete: ZDE!!!

„Management Mariky Gombitové nás nijak nekontaktoval,“ sdělila Gottova manažerka a tisková mluvčí Aneta Stolzová. „Ani u nás v pořádající agentuře se o duetu Karla Gotta a Mariky Gombitové nikdy nemluvilo, pouze se plánuje duet s Mekym Žbirkou,“ dodal šéf Slavíka Těšínský.

Vše o Karlu Gottovi naleznete: ZDE!!

Fotogalerie
31 fotografií