Krainová se pochlubila na svém Instagramu několika fotkami z unikátní show Intimissimi On Ice. Byla jednou z modelek, které se zde ukazovaly ve spodním prádle stejnojmenné značky. Kromě Krainové akci navštívily krásky jako Irina Shayk (30), Joan Small (28), Anja Rubik (33) nebo Barbara Pavlin (23).

Intimissimi pořádá tento spektakulární večer, jehož cílem je oslavit krásu, již po třetí v řadě. Jedná se o spojení výborné hudby, krasobruslení a především módy. Pořadatelé pro diváky připravili velkolepý koncert italského pěveckého mistra Andrey Bocelliho (58), po kterém následovala výjimečná krasobruslařská show. Na té vystoupili kromě Jevgenije Pljuščenka i Carolina Kostner (29) nebo Stéphan Lambiel (31).

Krainovou nejvíc nadchlo právě setkání se špičkovým krasobruslařem Jevgeniem Pljuščenkem. Ten modelku uchvátil již svým výstupem na ledě. Kousek si dokonce musela natočit a záznam pak rovněž sdílela na svém Instagramu.

Neméně zajímavé bylo pro modelku setkání s italským podnikatelem a milionářem Gianlucou Vacchim. Ten se nedávno stal hvězdou internetu, když sdílel video, na kterém společně se svou snoubenkou předvádí své taneční kreace.

Fotogalerie
52 fotografií