Má doma kluka, o kterém sní každá žena, přesto Jaromíra Jágra Veronika Kopřivová ještě nepředstavila rodičům. A to už spolu chodí rok. „Jsem z takové složité rodiny. Vyrůstala jsem jen s tátou a jeho manželkou. Vychovávala mě celá její strana, měla jsem nevlastní babičku i dědu,“ vysvětlila modelka v MF Dnes magazínu, proč k seznámení s její rodinou dosud nedošlo.

O tom, že ji vychovává macecha, netušila. „Máma mě opustila, když mi byly tři. A táta se asi rozhodl, že se to nesmím dozvědět, takže jsem si celé dětství myslela, že moje macecha je moje vlastní matka,“ řekla s tím, že biologickou matku poznala až ve svých patnácti letech.

O její existenci se ale dozvěděla mnohem dříve. „Táta mě držel dost zkrátka, za všechno jsem dostávala. Mezi mé povinnosti patřil i úklid a při jednom z nich jsem našla svůj rodný list. Byla tam úplně jiná jména, než která jsem znala,“ prozradila s tím, že si zpočátku myslela, že jde o omyl. Svěřila se až své školní psycholožce, která to oznámila jejímu otci a Veronika to doma schytala.

Takové zjištění bylo pro Kopřivovou šokující. „Strašně to bolelo. V té době to se mnou šlo z kopce. Často jsem odcházela na víkendy k nevlastní babičce a dědovi,“ přiznala.

Svou skutečnou matku Veronika vyhledala až po rozvodu jejího otce, se kterým pak zůstala sama. Zpočátku se jí matka snažila vše vynahradit, ale propast mezi nimi byla už dost hluboká. Vztahy mezi nimi se už nikdy neobnovily, stejně tak jako si dnes nerozumí s otcem.

VŠE O VERONICE KOPŘIVOVÉ NA BLESK.CZ >>> ZDE!!!

Fotogalerie
49 fotografií