„Vzpomínám si, že jsem ležela v porodnici. Měla jsem zapnutou televizi a tam byl nějaký rozhovor s Romanem. Do toho šly prostřihy jeho kolegů z divadla, kteří mě neznají, ale vynášeli soudy. V tu chvíli se mi chtělo umřít,“ vybavuje si chvíle bezmoci Tereza.

Slova, jimiž jí Vojtek oznámil, že ji opouští, prý slyší dodnes. „Bylo to strašný! A v podstatě není den, kdy bych si na to nevzpomněla. Vybavuju si každý slovo, co mi řekl... Byla jsem šokovaná, paralyzovaná, vůbec jsem nemohla uvěřit tomu, co slyším,“ vzpomíná dnes Vojtková, která prý do té doby nepocítila v manželově chování žádnou změnu.

I v pokročilém stadiu těhotenství pak brala antidepresiva. Byla to prý nezbytnost. „Moje lékařka mi doporučila psychiatra, který se specializuje na medikaci žen s bipolární afektivní poruchou a depresema. V podstatě jsem jenom zvracela. Ohrožovalo to na životě miminko, nešlo to tedy jinak,“ svěřila Tereza primáckému Top Star Magazínu, který stanice nově vysílá každý čtvrtek v 21:30.

Dodnes prý vlastně neví, proč ji Roman opustil. Pravdu nikdy nepochopila. „Prý už prostě nemohl. Já nevím, co nemohl... Neumím se z toho ani poučit. Budu s tím muset žít,“ dodává Vojtková ve své zpovědi. Závěrem děkuje rodičům, dvojčeti Kristýně a blízkým přátelům, kteří jí v nejtěžší chvíli pomohli.

VŠE O ROMANU VOJTKOVI A JEHO ROZVODU>>>ZDE!

Fotogalerie
29 fotografií