Za návrat nezdárného syna Marie Kyselková děkuje deníku Aha!, kterému si koncem ledna postěžovala, že by vzhledem ke svému zdravotnímu stavu ráda dala sbohem svému synovi Ondřejovi.

Neviděla jsem ho ani neslyšela tak asi tři roky. Nevím, kde bydlí, a nemám na něj ani telefon,“ posteskla si Kyselková. Syn si to přečetl v Aha! a od té doby navštěvuje svou matku v jejím bytě v pražských Dejvicích.

Přijde, nakoupí, co potřebuju, pomůže. Mám z toho velkou radost. Děkuji vám,“ řekla herečka s tím, že bolesti kyčlí, které způsobila před lety operace páteře, jsou k nevydržení. „Už ani nevycházím z domu, jsem nepohyblivá. Nic nepomáhá, ani Centrum bolesti v Ústřední vojenské nemocnici,“ postěžovala si.

Herečka se se synem přestala vídat před lety, když už jí s ním došla trpělivost. Ondřej byl léta drogově závislý a po matce chtěl, aby ho financovala. Dávala mu peníze dokud měla, dotovala ho, i když už neměla. „Potom jsem si ale uvědomila, že mě to mateřské srdce úplně zničilo,“ svěřila se před lety deníku Aha!. Přes svou dceru mu tehdy vzkázala, ať už se jí neozývá. A od té doby o něm už skutečně neslyšela. 

 

Fotogalerie
5 fotografií