Českou Kanadu na kolech s rodinou obráží šéfkuchař Zdeněk Pohlreich, který místo toho, aby ve dnech volna relaxoval, sportuje! Na dovolenou na kolech s ním vyrazila i manželka Zdeňka, která bojovala s rakovinou. Zákeřnou nemoc sice porazila, ale při boji s ní přišla o jedno prso. Svléci se do plavek se ale nebojí.

Na dovolené je zastihl TopStar magazín, a to akorát v okamžiku, kdy se šéfkuchař po padesátikilometrové trase chystal před večeří sednout ke sklence dobrého vína, zatímco jeho manželka s rodinou své mladší sestry Lenky se rozhodla projít k rybníku. Skupinka však nakonec nezůstala jen u procházení, nýbrž se rozhodla, že se v rybníku smočí. No a jelikož Zdeňka s koupáním nepočítala, skočila do bazénu šipku ve spodním prádle!

„Já mám takové speciální plavky, kde je nějaká náhrada, kam se strčí a já s tím nemám problém. Před rodinou chodím nahatá. Tady je rybník, kde se koupu nahá každý ráno,“ řekla TopStaru Zdeňka. „Měla jsem jít v srpnu na rekonstrukci, ale je to brzo, paní doktorka mi to zakázala, domluvily jsme se, že to uděláme až příští rok, je to jedno, jsem nejšťastnější člověk pod sluncem,“ dodala pro TopStar.

Fotogalerie
13 fotografií