Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Hudlerův život před chomoutem: Miloval Hanychovou, podváděl Krainovou a utrácel za lehké holky

/
  • Jak si žil Hudler před svatbou s Hanou Chymčákovou.
    25. června 2016 ● 15:10

    Hokej, chlast a prostitutky. Přesně tak žil kdysi dávno hokejista v zámořské NHL za klub Florida Panthers Jiří Hudler (32). Randil s Hanychovou, kterou vyměnil za Krainovou, aby ji pak mohl podvádět a znemožnit před celým národem. Jeho řádění utla až modelka Hana Chymčáková, která mu porodila dceru a kterou si dnes vzal za manželku.

  • 1.

    Agáta Prachařová (31) - podnikatelka

    Hokejista Jiří Hudler byl Agátinou první láskou. Vztah trval ale jenom dva roky. Mezitím už ale běhal za modelku Simonu Krainovou. Od té doby se rivalky nesnáší. „Když byl se mnou, za ku*vama chodit nemusel, protože já ku*va jsem,“ prohlásila na adresu podváděné Simony před lety Hanychová.

    Hanychovou a Hudlera hlídala na večírcích její máma Veronika Žilková.
    Autor: archiv Blesku

     

  • 2.

    Simona Krainová (43) - modelka

    Simona Krainová byla asi nejkrásnější ženou, kterou Hudler měl. Záviděli mu ji snad všichni muži v republice. Jemu ale krásná modelka nestačila. Neustále ji podváděl, kde jen mohl. S prostitutkami, ale i s obyčejnými ženami.

    „Musela bych z Jirky zvracet od rána do večera. Je to zakomplexovaný ubožák, když si musí u štětek dokazovat, že má nad nimi moc. Tohle by si se mnou v žádném případě dovolit nemohl,“ řekla znechuceně Krainová po rozchodu jako narážku na to, kdy Hudler strkal prostitutkám prsty do análního otvoru.

    Jiří Hudler podváděl Simonu Krainovou.
    Autor: archiv Blesku

  • 3.

    Makléřka Karolína

    Jiří Hudler nebral na Simonu Krainovou žádné ohledy. Sotva odletěla s přáteli Mirka Topolánka na dovolenou, spustil se s realitní makléřkou Karolínou. Párkrát se setkali, prošli pár barů a nakonec skončili na hotelovém pokoji.

    „Hrubý nebyl. Příjemné bylo, že je vyholený. Dělali jsme věci, které se líbily nám oběma. Pouze orální a klasický sex v mnoha polohách. Byl hodně vášnivý. Měla jsem pak pořádně odřená kolena“, přiznala makléřka s tím, že měli s Hudlerem nechráněný sex.

    Jiří Hudler podvedl Krainovou s realitní makléřkou.
    Autor: archiv Blesku

  • 4.

    Prostitutka v šatně

    Není tajemstvím, že hokejisté si rádi tahají do svých šaten prostitutky, jen Jiří Hudler měl tu smůlu, že se u toho nechal vyfotit. Snímek s nahou slečnou, kterou objímá, obletěl celou republiku a dostal se až k jeho tehdejší partnerce Simoně Krainové.

    Jiří Hudler s prostitutkou v hokejové šatně
    Autor: archiv Blesku

    Fotogalerie: Svatba Jiřího Hudlera a Hany Chymčákové
    78 fotografií

  • 5.

    Prostitutky Žaneta a Denisa

    Dvě prostitutky, které si objednal Jiří Hudler, se po odvedené práci rozhodly promluvit o jeho zvrácených chutích v sexu. A to v době, kdy ještě chodil s Krainovou. Prováděl jim věci, které jim byly nepříjemné.

    „Nejprve si přál, abychom mu obě lízaly záda,“ svěřila se tehdy Žaneta. „Neustále nám také strkal prsty do análního otvoru. Když jsme mu řekly, že tohle se nám nelíbí a že to rozhodně není v rozsahu služeb, za které si zaplatil, tak toho nechal,“ popisuje dál. „Při další příležitosti to ale udělal znovu a byl při tom dost neodbytný,“ doplnila ji Denisa.

    Hudler si platil prostitutky Žanetu a Denisu. Strkal jim prsty do zadku.
    Autor: archiv Blesku

  • 6.

    Hana Chymčáková (30) - modelka

    Jiří Hudler zkrátka nenechal na pokoji jedinou sukni. Alespoň do té doby, dokud do jeho života nevstoupila modelka a bývalá kamarádka Agáty Hanychové Hana Chymčáková. Do ní se zamiloval dokonce tak, že si ji vzal za manželku. Dokonce spolu mají roční dceru Annu Josefínu.

    Jiří před Hanou romanticky poklekl.
    Autor: Instagram

    Fotogalerie
    21 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 9

pelagie: Bože co a něm viděly /kromě peněz, pochopitelně /, vypadá jako by měl Dauna...

(26. 06. 2016 08:58)

macek220364: Myslím, že Krainovou za Hanychovou nevyměnil, s Hanychovou chodil dávno dávno před Krainovou

(26. 06. 2016 08:46)

tenzmrtodvedle:  Dobre na to sel ,Hudler. Zkurveny modelky zlatokopavy dostaly co zaslouzily,hlavne Krainova ta je jeste dneska z toho znicena ,hahaha. Hlavne jim mel vsem do analniho otvoru vstrcit celej vocas a potom jeste PET lahev.

(25. 06. 2016 20:19)

majojo: Když si Chymčáková myslí, že od teďka to bude jinak.... 

(25. 06. 2016 18:32)

jetotak: A závist ještě odpornější.

(25. 06. 2016 16:34)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy