Když se Mister Global Tomáš Martinka vrátil z Thajska jako historicky první český vítěz, mnoho žen a dívek si začalo mnout ruce a chystat se na lov. Avšak těmto dámám brzy sklaplo. Tomáš je totiž už nějaký ten pátek šťastně zadaný s prodejkyní aut Lucií Heinzovou.

Páreček se seznámil na základě sázky a ještě k tomu přes internet. „Jednou mi přišla zpráva na Instagram. Začala omluvou, že mi píše. Prohrála sázku s kamarádkou o to, jestli existují slušní muži,“ vysvětlil Martinka. „Ukazovala mi fotky a Tomáš se mi hned zalíbil. Řekla mi, že bychom se k sobě hodili. Když přišla ta sázka, tak jsem se odhodlala. Ale nerada o tom mluvím. Nikdy jsem takhle nikoho neoslovila a trochu se za to stydím,“ dodala Lucie. „U mě to byla láska na první pohled,“ uvedl Martinka.

Páreček tedy stále spojuje velká láska, i když často musí překonávat odloučení a také vzájemnou rozdílnost. Lucie jako prodejkyně aut se totiž jako žena pohybuje v odlišném a drsnějším prostředí než Tomáš. „Pneumatiku jsem ho ještě vyměňovat neviděla, ale budu věřit, že by to zvládl,“ zasmála se pro Magazín MF Dnes Lucie. „Já jsem ten, kdo chodí na kosmetiku, pedikúru, manikúru, a Lucie se věnuje autům. Jednou jsem byl na pedikúře a psali jsme si. Ptala se, kde jsem, a pak napsala: To je super, já si zrovna zlomila nehet, když jsem klientovi ukazovala motor,“ uzavřel se smíchem Martinka.

Fotogalerie
10 fotografií