Nemá za sebou lehké období. Nejenže Vlaďku Erbovou v posledních měsících trápilo zdraví, smůla ji potkala i v lásce. „Chlapi? Oni do života přijdou, někteří zase odejdou. Je to vždy o dvou lidech. Mně se to bohužel nepovedlo nebo vlastně nám,“ svěřila se modelka. Vypadá to tedy, že láska s Michalem Gulašim už dávno vyprchala.

Po dvou neúspěšných vztazích ale Erbová-Řepková nic nevzdává. „Určitě mi to není jedno, ale život není zase až tak dlouhý, aby ho člověk přežil, ale prožil, proto se neuzavírám a neříkám – vztah už ne. Nic nehrotím, čas ukáže,“ dodala.

Ani vztahy s manželem Tomášem Řepkou nejsou úplně ideální. Modelka mu dokonce vrátila luxusní Mercedes, kterým léta jezdila a také srazila exekutora.

Mercedes, kterým jsem jezdila, jsem vrátila jeho majiteli a pomohli mi kluci z Brna, kteří mají autopůjčovnu.Teď mám na nějaký čas BMW, ale i tyhle vozy mě zajímají. Pohybovat se po Praze nebo po republice s dvěma dětmi není jednoduché. Jsem ráda, že jsem dostala nabídku ke spolupráci,“ pochvaluje si Erbová. Aby také ne, když jeden luxusní vůz vyměnila za druhý a nevysálo jí to bankovní účet do poslední koruny.

VŠE O VLAĎCE ERBOVÉ NA BLESK.CZ >>> ZDE!!!

Fotogalerie
24 fotografií