Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Ztráty celebrit: Vendula Svobodová přišla o miliony, Ornella Štiková o oblečení a Petra Kvitová o přítele

/
  • Ztráty uplynulého týdne! Svobodová přišla o peníze, Štiková o oblečení a Donutil předmětem kšeftování.
    23. května 2016 ● 11:57

    Copak přinesl uplynulý týden ve světě celebrit? Samé ztráty! Vendula Svobodová přišla o svůj podíl ze 75 milionů korun, Petra Kvitová ztratila snoubence a Ornella Štiková zase oblečení! Dobré zprávy snad přinesl jen Karel Gott.

  • 1.

    Vendula Svobodová

    Tak tahle ztráta zabolí hlavně bankovní účet. Syn Karla Svobody (†68) Petr se rozhodl, že prodá vilu v Jevanech, kde se před devíti lety zastřelil jeho otec a s vydělanými penězi začne žít v zahraničí. Ovšem, z obrovské částky, která dosahuje 75 milionů korun, nic neuvidí vdova po muzikantovi Vendula (44) a ani jejich syn Jakub (10), kteří se svého podílu vzdali.

    Vendula Svobodová se synem Jakubem
    Autor: David Kundrát

  • 2.

    Petra Kvitová

    Láska vyprchala mezi tenistkou Petrou Kvitovou (26) a hokejistou Radkem Meidlem (27). Sportovní dvojice se rozešla skoro po dvou letech, poté, co ji v listopadu minulého roku sportovec požádal o ruku! „Nehledejte za tím žádnou senzaci. Ale náš vztah prostě nebyl takový, jak jsme si představovali, a nedával nám to, co bychom od něho čekali,“ řekla Kvitová deníku Aha!, která rozchod prozradila tím, že hrála bez prstýnku.

    Petra a Radek tvořili pár necelé dva roky.
    Autor: reuters, profimedia.cz

  • 3.

    Ornella Koktová

    Tak tahle ztráta potěší hlavně pány! Ornella Štiková-Koktová (23) odhodila stud i oblečení! Svlékla se pro pořizování snímků pro estetickou kliniku. Její manžel Josef Kotka (59) se rozhodně za nahotu své ženy nestydí! Ba naopak! Přemýšlí, že si jednu fotku nechá zvětšit a pověsí si ji buď doma, anebo rovnou v kanceláři, ať mu všichni nádhernou ženu závidí.

    Autor: 

  • 4.

    Karel Gott

    Karel Gott (76) je po operaci v domácí léčbě a rozhodně nezahálí. Každý den procvičuje nohy, aby po operativním zákroku břicha nedošlo k trombóze. No, a protože se chystá zpět na pódia, procvičuje i hlasivky. Mimo to svým hlasivkám pomáhá ještě tím, že inhaluje řepík lékařský a kloktá šalvěj. Slavík už mluví čistě a dokonce se prostřednictvím sociální sítě ukázal fanouškům, aby věděli, že se skutečně zotavuje a zase pracuje.

    Karel Gott zveřejnil foto z pracovny.
    Autor: Facebook.cz/Karel Gott

  • 5.

    Miroslav Donutil

    Předmětem kšeftování se stal herec Miroslav Donutil! O oblíbené představení Sluha dvou pánů, v němž herec ztvárňuje hlavní roli Truffaldina, je velký zájem, a tak se kšeftuje se vstupenkami. Překupníci si rezervují vstupenky s předstihem a pak je opravdovým zájemcům prodávají s velkou přirážkou – 100 až 150 procent! Nejdražší lístek stojí 1190 korun. Ovšem v inzerátech žádají za čtyři 9999 korun!

    Miroslav Donutil předmětem kšeftování
    Autor: Zbyněk Pecák

    Fotogalerie
    5 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 0

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy