Mému tátovi a hlavně jeho holčičkám se ztratila fenečka Anička, yorkshirský teriér. Je už hodně stará, skoro slepá a hlavně těžce nemocná. Smí jíst pouze striktně dietní stravu,“ začala zpěvačka Marta Jandová s prosbou.

Tátovi to dnes nedalo, a tak se podíval na záznamy kamer a viděl, jak šla kolem zahrady rodina, která si Aničku vzala. Možná si mysleli, že je zatoulaná, osamělá... (musela vyběhnout ze zahrady),“ pokračovala.

Fenka Anička se zaběhla 10. nebo 11. května kolem půl druhé odpoledne v Hradci u Stříbrné Skalice. Rodinka, která si ji zřejmě s dobrým úmyslem vzala s sebou, byla na procházce, když na Aničku narazila.

Mohli byste sdílet, aby se Anička vrátila zpět ke své rodině. Za prvé jsou holky úplně mimo z její ztráty a ještě k tomu by ji noví majitelé mohli špatnou stravou doslova zabít. Třeba se nám ty lidi podaří najít. Kdo ví. Naděje umírá poslední,“ prosila smutně Jandová. A naděje opravdu žila.

O několik hodin později totiž Marta mohla na sociální síť umístit tento vzkaz: 

"MISE splněna !!! MOC VŠEM DĚKUJI ZA POMOC !!!
Někdo poznal ty lidi z fotky a věděl, kde bydlí. Teď už je Anička zase doma a vypadá, že je úplně v pořádku. Uf. JEŠTĚ JEDNOU DĚKUJEME !!!!!"

 

Fotogalerie
7 fotografií