Vody sociálních sítí se rozbouřily kvůli jedné fotografii. Začalo to na pražskému Majálesu, kdy se na jednom snímku sešel frontman kapely Wohnout Matěj Homola, Tomáš Volt Vohradský z UDG a Milan Mejla Kukulský z kapely Vypsaná fiXa. Ti si zapózovali s knihou Můj Kemp, za níž stojí člen kapely Lety Mimo Tomáš Gerry Břínek a která je parodií na Hitlerův Mein Kampf.

Fotografie se dostala až do ruky Richarda Krajča, který situaci neváhal komentovat. „Asi je ‚kamarádům‘ z branže líto, že se na ‚náš kemp‘ nedostanou, když jste skoupili všech padesát tisíc lístků za jeden den,“ reagoval na fotku na své sociální síti Krajčo. Riči, my ale nejsme kamáradi. To je důležitý si uvědomit. Hodit to na závist, mmmm... to chtělo asi velkou porci fantazie... máš bod za snahu,“ reagoval na popisek u fotky Matěj Homola. 

„No, tys to tady slušně promazal, Ričino. Bojíš se názorů? Chce to bejt možná víc vyrovnanej,“ napsal také Homola k fotce poté, co si Krajčo promazal komentáře, které se mu nelíbily. Komentáře o tom, že ostatní Krajčovi jenom závidí, tam ale nechal. „NEZNÁM JEDINÝHO HUDEBNÍKA, CO BY U NÁS NĚKOMU NĚCO ZÁVIDĚL. Mezi kapelami u nás v republice panují vřelý vztahy. Teď si nedělám legraci, všichni se mají rádi, protože hudba není pivo, aby se bojovalo, kterou značku budou lidi pít. Tolik k závisti,“ dodal jasně Matěj Homola s tím, že se omlouvá těm, které fotografie pohoršila.

Matěj Homola však není jediný muzikant, který si s Krajčem povyměňoval názory. Vyprávět by mohl také zpěvák Tomáš Klus, který nelibě okomentoval Krajčovu spolupráci s Andrejem Babišem a Agrofertem.

Fotogalerie
8 fotografií