Do Heleny Houdové se Tomáš Novotný zamiloval na základě článku, který si o ní přečetl. Napsal jí esemesku a shodou náhod zjistil, že bývalá přítelkyně jeho kolegy Tomáše Zástěry je nejlepší kamarádkou krásné modelky. Netrvalo dlouho a dámy pozvaly moderátora na Kostariku. Tam zůstal tři měsíce.

Pomáhal jsem Helče a jejímu exmanželovi, pracoval jsem pro ně a hlídal jejich děti. Musím ale říct, že jako chůva dětí Heleny Houdové si vyděláš víc než jako moderátor,“ pochlubil se Novotný v rozhovoru na Expres.cz.

Než ale přeskočila mezi ním a Houdovou jiskra, stihl odjet na čtyři měsíce do Thajska, kde se velmi spřátelil s jejím exmanželem a miliardářem Omarem, který vlastní síť hotelů Amanpuri. Teprve potom ho Helena pozvala do Ameriky, kde v tu dobu byla. „Byl jsem po rozchodu, bylo jaro a po zahradě běhala v bikinách nejkrásnější žena České republiky, tak se to vše nabízelo,“ prozradil o jejich začátcích.

Od té doby jsou spolu, ihned spolu začali žít, a loňské Vánoce dokonce trávili všichni společně s Heleniným bývalým manželem, jeho rodiči a novou partnerkou. Vzhledem k pracovní vytíženosti krásné modelky se zamilovaný páreček vídá jen málo, ale v červnu by měla za ním přiletět.

Fotogalerie
10 fotografií