Zamilovali se do sebe na první pohled. Vratislav Mynář a Alexandra Mynářová se dali dohromady i přes to, že tím porušovali kodex České televize. Kvůli tomu se skvěle rozjetá kariéra krásné moderátorky posunula o mnoho kroků zpět. A když jí to bylo oznámeno, byla pořádně rozrušená, což se projevilo i při moderování.

"Ano, byla jsem rozhozená. Bylo to po schůzce s vedením, kdy jsme se domluvili, že bude lepší, když přejdu na pozici, ve které nebudu v potencionálním střetu zájmů," vysvětlila v rozhovoru pro Magazín MF Dnes Mynářová.

"Chápala jsem to, souhlasila jsem, ale přesto mě to mrzelo. Začínala jsem v televizi jako pomocná redaktorka, pak jsem moderovala studio Burza, pak dopravní zpravodajství ve Studiu 6. Následovaly regionální Události a večerní zprávy. Moje kariéra jela dobrým směrem. Počítala jsem s tím, že budu postupovat dál. A najednou zpátky do dopravního zpravodajství. Ano, přiznávám, byla jsem rozhozená," svěřila se krásná brunetka.

Moderování zpráv na televizi Barrandov má Alexandra už za sebou a podle všeho ji to s kolegou Petrem Převrátilem baví. Uvidíme, jak bude pokračovat dál.

Fotogalerie
6 fotografií