Když se ŠulcováKopeckým poznala, byla zelenáčem mezi profesionály. „Byl mým partnerem ještě coby posluchačky DAMU na profesionální scéně. Naše přátelství vzniklo tak, že za mnou přišel a říkal: ‚Slečno Šulcová, jsem společensky unavený. Režisér to sice pozná, ale na mě si netroufne, takže ten vztek si vybije na vás‘,“ zavzpomínala na seznámení s legendárním hercem Šulcová v magazínu Sedmička.

Jako náplast dostávala od vykutáleného herce každý třetí den bonboniéru. „Pak jsme se náhodou potkali v jižních Čechách, kde jsem byla na chatě u svých příbuzných a Kopečtí tam měli mlejn. Pozvali jsme je na oběd a bratranec měl za úkol ulovit kapra. Jenomže mu to nešlo, a tak kapra zastřelil. A Miloš Kopecký dostal nechtěně tu porci s brokem, což bylo strašné faux pas,“ vypráví veselou historku hvězda nezapomenutelného filmu S tebou mě baví svět magazínu Sedmička.

Od legendárního herce, kterého si snad každý pamatuje jako muže šarmantního kroku, s černým kloboukem s širokou střechou a knírkem, dostala spousty dopisů. „On se vždycky podepisoval: Mírně váš Miloš Kopecký,“ vzpomíná Šulcová pro magazín Sedmička. Možné je, že známý elegán a pověstný proutník tou dobou chtěl pohledné blondýnce opravdu patřit. Ovšem to tehdy vůbec mladou herečku nenapadlo! „On byl tak inteligentní a noblesní člověk, že mě to ani nenapadlo!“ říká herečka magazínu Sedmička. „Ale jemu podle mě nikdy nešlo o sex,“ dodává.

Podle Šulcové, která měla šanci herce opravdu dobře poznat, trpěl maniodepresivními stavy a dvoření se něžnému pohlaví mu pomáhalo nabrat znovu chuť do života!

Fotogalerie
11 fotografií