„Nad druhým dítětem přemýšlím pořád. Teď je to ve fázi, kdy si říkám, v jaký čas by to bylo nejlepší. Nebo si na druhou stranu zase říkám, zda to nechat být. Láká mě to, ale v létě mi bude jednačtyřicet a říkám si, jestli už nejsem stará matka,“ řekla v rozhovoru pro iDNES.cz Tereza Bebarová s tím, že by jí už na druhé mimčo nemusely stačit síly.

Péče o čtyřletou dceru Klaudii dává sympatické herečce zabrat. „Říkám si, abych na to druhé dítě pak měla energii. Spočítala jsem si, kolik mi bude, až třeba moje děti budou mít potomky a jestli už na to všechno nejsem stará. A to mě lehce vyděsilo. Takže uvidíme, jestli druhé dítě bude,“ uvedla herečka.

Roli maminky si však užívá a dceři věnuje všechen svůj čas. Mateřství je jedno velké překvapení. Jako bezdětná jsem si to všechno představovala úplně dramaticky jinak. Musím říct, že teď je to hrozně milé v tom, že mi moje dítě dává strašně moc věcí a díky němu se neustále něco učím a dělá mě lepším člověkem. Učím se třeba trpělivosti. Překvapilo mě, že jsem vůbec schopna toho být matkou,“ dodala. 

Tereza Bebarová se narodila v Bohumíně. Do povědomí diváků se dostala zejména rolí Světlany v seriálu Ulice. Hodně známý je také její hlas, protože se věnuje dabingu. Propůjčila ho například Třináctce ze seriálu Dr. House nebo Gabrielle Solisové ze Zoufalých manželek.

Fotogalerie
6 fotografií