Sporťák Hrdlička se snaží budovat image dokonalého otce. Na Facebooku sdílí fotky s dcerou, chlubí se, jak se o ni stará a jak si spolu užívají. Ale lidem se to celé už nějak nezdá...

Vrcholem byla jeho poslední fotografie s kočárkem, kterou zveřejnil. Je na ní pečlivě upravený, načesaný a oblečený do značkového. Hrdličkapózuje před objektivem s širokým úsměvem, ale dcerka není ani vidět. Kočárek míří kamsi do křoví a hrdý otec se v popisku chlubí, jak si spolu užili den.

„Kdyby se matky měly fotit stále se svými dětmi, co s nimi dělají, nedělaly by nic jiného. Je vidět, že ji moc nevídáš. A tohle je dost hloupý po téhle kauze, co tu píšeš za bláboly,“ říká například jeden komentář pod jeho poslední fotografií.

Dalším lidem se zdá, že je to všechno jen naaranžovaná iluze a že skutečnost bude nejspíš někde úplně jinde. Důvodem k nedůvěře je také jeho prezentování vztahu s Lucií Borhyovou. Roli dokonalého snoubence také hrál velmi přesvědčivě a dával si na svém mediálním obraze záležet. Nakonec ale sám přiznal, že vztah vůbec tak růžový nebyl, a Lucie se dokonce nechala slyšet, že vlastně vůbec netušila, s kým žila.

Fotogalerie
5 fotografií