Ivana Gottová změnila barvu vlasů. Z blondýnky se stala brunetkou s kaštanovou barvou a nějaké parádění, večerní šaty nebo krásné účesy jsou pro ni už minulostí. Na takové věci už totiž nemá ani pomyšlení. Stará se naplno o své dvě dcerky Nellinku (7) a Charlottku (9).

Holčičky odváží do soukromé základní školy PORG v pražské Krči. Tam je také odpoledne vyzvedává a převáží do zájmových kroužků. Také jim jako správná maminka pomáhá s těžkými taškami. Pro ni samotnou je to však nebezpečné, protože má problémy s krční páteří.

Jako správná hospodyňka se také stará o domácnost, každý den nakupuje čerstvé pečivo a zeleninu na trhu na pražském Andělu. Má to kousek od jejich domu na Bertramce. To vše stíhá, dokud jsou holky ve škole. A zvládá to dobře. Teď už se nemusí stresovat žádnými přesnými časy, kdy by musela být v televizi nebo v divadle.

I Karel Gott je se svou manželkou naplno spokojený. „Ivana je především skvělá matka. O holčičky se stará od brzkého rána do večera. Jezdí s nimi do školy, na kroužky, po doktorech… Někdy se stane, že jedna z dcer ze školy zavolá, že jí není dobře, tak tam Ivana jede a odveze ji domů. Pak se odpoledne vrací pro druhou. Opravdu je skvělá matka,“ řekl deníku Aha! Gott.

Fotogalerie
6 fotografií